Smakebit på Søndag – 15 : På øverste hylle & Fristet over evne av Jill Mansell

Da har enda en uke gått og det er Søndag igjen. I dag fyller min  kjære datter Victoria 14 år, så i dag vanker det litt brus og kaker som det seg hør og bør, og gave selvfølgelig!
At det er Søndag betyr jo også at det er  tid for en ny «Smakebit på Søndag» som er en ukentlig utfordring fra Mari og bloggen Flukten fra virkeligheten.
 Jeg vil gjerne dele to smakebiter med dere i dag. Holder på å lese bøker av Jill Mansell og  hun skriver såkalte «Chick-lit»  eller feelgood-romaner, noe jeg liker veldig godt å lese. Er spent på forfatteren for dette er mitt første «møte» med henne, men det virker veldig lovende!

PÅ ØVERSTE HYLLE

 

Boken forteller om tre ulike kvinners kjærlighetsopplevelser og hvor den ene, Nancy, kommer over et julekort mannen har mottatt fra en kjent og meget dyr gullsmedforretning som takk for at han har vært en meget god kunde gjennom året som har gått. Fortvilelsen blir dermed stor når hun får en gressklipper til jul! Det er duket for dramatikk med andre ord.

Her kommer smakebiten som er hentet fra side 181:

Nancy smilte. Den stikkende smerten ga seg langsomt mens Connor kom med sine overdrevne unnskyldninger. Det var ikke lett å oppføre seg naturlig vennlig når man ble bedt om å sparke en du var håpløst opptatt av. Og det var enda vanskeligere når du visste at kjæresten hans,som sto bare to meter unna,våket over deg som en falk over en mus.

 FRISTET OVER EVNE

For ti år siden fikk Lola tilbud om 10 000 pund hvis hun slår opp med kjæresten sin Dougie. Tilbudet kommer fra moren til Dougie. Lola reagerer med sjokk og sinne, men når hun avdekker en fryktelig hemmelighet, har hun ikke noe annet valg enn å ta pengene. Når Lola møter Dougie ti år senere, har hun like sterke følelser for ham…

Smakebiten er hentet fra side 25

Det hadde faktisk skjedd. Det ene øyeblikket hadde alt vært fantastisk og de hadde vært fullstendig, delirisk lykkelige sammen, og i neste sekund var det som om hun hadde forsvunnet fra jordens overflate. Det var ikke mandig, og han ville aldri i verden ha innrømmet det overfor kameratene sine, men smerten over dette tapet var så uutholdelig at det føltes som om hjertet hans bokstavelig talt skulle gå i tusen knas.

Har du lyst til å være med på ukens smakebit eller har du lyst til å se flere smakebiter så kan du gjøre det her.

Ha en herlig Søndag- NYT DAGEN!

 

23 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 15 : På øverste hylle & Fristet over evne av Jill Mansell

 1. Feel-godd-romanar er det alltid gøy å lese og desse smakebitane fekk meg til å ville lese bøkene. =) Ha ein strålande aprilsøndag vidare og kos deg med feiringa.

  Liker

 2. Det er godt å lese chic-lit noen ganger, selv om de ikke alltid er «lette» bøker som noen vil ha det til. Ha en fin søndag videre 🙂

  Liker

 3. Fine smakebiter 🙂 Jeg synes også det kan være ok med chic-lit inni mellom, selv om det ikke blir så mange.

  Liker

 4. Flotte smakebiter:)chic-lit bøker er alltid koselige å lese:)Synes spesielt synd i hun som fikk den gressklippern, sku likt å lest mer hva som skjedde der:)Ha en koselig feiring og en fin søndag videre:)Klæm!:)

  Liker

 5. Fjortis-jente hos deg og? Skal ikke kommentere det noe mer… Er nok ikke noen chic-lit-leser jeg, men smaken er jo som baken 🙂 God søndag videre!

  Liker

 6. Gratulerer med fjortenåring:-) Det er stas med bursdag:-) Takk for smakebitene! Jeg synes chic-litt kan være en herlig avveksling og passer derfor på å unne meg noen med jevne mellomrom. Bok nummer to tror jeg kan være noe for meg! Ha en fortsatt fin kveld:-)

  Liker

 7. Hipp hurra for 14-åringen 🙂

  Jeg likte begge smakebitene, leser sjeldent chic-lit men jeg har ikke noe i mot sjangeren. Må liksom bare finne de historiene i sjangeren som kan fenge meg. Den første smakebiten fikk meg forresten til å tenke på en del av handlingen i filmen Love Actually.

  Liker

 8. Ja,nå når du sier det,stemmer det, konen endte opp med en cd i stedet for.
  Jeg liker sjangeren veldig godt, men leser litt færre bøker i den nå enn det jeg gjorde før.
  Ha en fin dag:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.