Its Monday!What are you reading?

Her er en liste over bøker som jeg skal lese i Uke 16 ( 16 – 22 April )

 • På øverste hylle av Jill Mansell
 • Fristet over evne av Jill Mansell
 • Frihetens Vinder av Lois Leveen
 • Når du minst venter det  av Sarah Rayner

Kanskje litt optimistisk med fire bøker denne uken men jeg tror det skal gå bra. De to øverste har jeg startet på og skulle vært lest ferdig i forrige uke men da fikk jeg ikke tid.

Jeg skal også skrive bokanmeldelse på de bøkene i løpet av uken.

Hvilke bøker skal DU lese denne uken?

16 kommentarer om “Its Monday!What are you reading?

 1. Må bare si at jeg er helt imponert over hvor mange bøker du leser. Føler ikke at tiden strekker til for min del. Får ikke ro før sønnen min sover. Dvs at jeg kan lese fra ca kl 21 på kvelden.Begynte på en bok i går. Lucifers evangelium av Tom Egeland

  Liker

 2. Tusen takk for det:-) Nå har jeg store barn og er hjemmeværende, samt at jeg har innvilget meg en «fridag» midt i uken og da sitter jeg å leser stort sett hele dagen. Annen hver helg når barna er hos faren så bruker jeg mye tid på å lese. Tom Egeland har jeg ikke lest noe av enda,jeg har fedrenes løgner liggende, men det er en forfatter jeg svært gjerne kunne tenkt meg å stiftet nærmere bekjentskap med så jeg kommer nok til å lese bøkene hans etterhvert.

  Liker

 3. Jeg har også vært så imponert over alt du får tid til å lese, og blir glad når jeg ser du er hjemmeværende og har store barn ;)) Tar litt av presset av meg … Før så brukte jeg aldri mer enn to dager på ei bok, nå er jeg glad om jeg bruker mindre enn to uker … Og det er i grunnen kjedelig å bruke så lang tid på ei bok! Litt av målet med bloggen min er å «tvinge» meg til å prioritere mer tid på bøker. men det er jammen ikke lett når jeg aldri vet om kvelden min begynner kl 19 eller 22 … KOs deg med bøkene!
  Pia

  Liker

 4. Tusen takk skal dere ha:-) Man skal ikke stresse med å lese bøkene det skal jo være KOS og jeg tror jeg har satt listen for meg selv rimelig høyt i år, men jeg stresser ikke med å klare det og uansett blir det spennende og kjekt å se hvor mye jeg har lest når året er omme. Litt av grunnen min også for å begynne å blogge om bøker var at jeg ville ha en oversikt over hvilke og hvor mange bøker jeg leste, så får en stadig tips til nye bøker så bunken over uleste bøker blir stadig større her..Forstår det veldig godt om ikke alle klarer å lese så veldig mye hele tiden,det var mange år jeg ikke hadde verken tid eller ork..men nå er barna mine 12,14 og 19… jeg leser litt hver dag mens de er på skolen etter at jeg har ryddet og vasket huset og så leser jeg litt på sengen om kvelden. Ha en toppers dag Pia:-)

  Beathe

  Liker

 5. Jeg pleier kanskje lese 2 eller 3 bøker, alt ettersom. Dødelige masker bestilte jeg meg i dag, fant den ikke på noen bokhandler på nett men fant frem til den på forlaget, gleder meg til å lese den:-) Har begynt å bruke klutene og er kjempefornøyd med de:-) Du lager ikke på bestiliing vel?

  Liker

 6. Leste til langt på natt til idag. Historien om Vakre Jente som jeg fikk av deg. Nydelig! Nå er jeg imidlertid noe i stuss på hva jeg skal fortsette med. Det virker så brutalt å gå over til Sci-Fi etter den boka der 🙂 Så akkurat nå leser jeg .. ingenting, men det varer nok ikke så altfor lenge. Som deg er jeg hjemmeværende med 2 barn og har god tid innimellom til bøker. Jeg nyyyter det 🙂

  Liker

 7. Så koselig å høre at den falt i smak:-)Det ikke alltid like lett å velge hva en skal lese.Jeg måtte ha litt feelgood sjanger nå etter all påskekrimmen…etter det aner jeg ikke.Ja,vi får nyte muligheten vi har for å lese:-) Ha en fin dag:-)

  Liker

 8. Fine bøker du skal lese denne uken, gleder meg til å lese anmeldelsene:) Har planer å lese en bok ut og det er «Ondskap» – de henrettede i norge 1815 – 1876 av Torgrim Sørnes:) Resten tar jeg som det kommer:) Kos deg med bøkene og ha en flott uke:) Stor klæm!:)

  Liker

 9. boken er sikkert blitt vanvittig populær hee hee 😉 eg kjøpte min på en safari butikk. så fint at du liker klutene 🙂 kan lage på bestilling ja. strikker som en helt innimellom lesingen hee hee og tenkte å legge ut en del til salgs etter hvert, samt noen flere giveaway's da 😉

  Liker

 10. Fin liste! håper du kommer deg gjennom den! Jeg leser for øyeblikket en bok om titanic,men har noen bøker liggende på pulten som jeg bytter på innemellom. 🙂
  SV;Takk:) Håper du hadde en fin mandag! Boka er anbefales for de som er titanic frelst:)hehe

  Liker

 11. Sikkert en spennende bok og lese,men tydeligvis har vi ikke alltid vært like snille her i Norge, vi har sikkert litt å skamme oss over vi også. Ha en flott uke:-)

  Liker

 12. Jeg er så imponert over hvor mange bøker du leser, et utrolig lesetempo!! Skulle gjerne hatt samme kapasitet :)Jeg finner så mange spennende bøker her noen i min egen bokhylle som jeg må lese først! Ha en fin kveld 🙂

  Liker

 13. Tusen takk for det:-) Men det spørs om jeg var litt vel optimistisk denne uken her… så langt fra sikkert at jeg kommer meg gjennom alle sammen. Ha en fin kveld:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.