Film Tema – Hva er din favoritt serie?

Mary Anne som har bloggen Mary Anne`s verden har en ukentlig spalte  som hun kaller for Film Tema og siden jeg i tillegg til å være bokinteressert også er veldig glad i å se film og ikke minst serier så tenkte jeg at det var på tide å hive seg med.
I dag spør hun om hvilken eller hvilke serier som er mine favoritt- serier.

Greys anatomy
Kommer ikke utenom Derek og Meredith og alle de andre.
Criminal minds
Criminal minds er en av mine absolutt favoritter og jeg blir aldri lei, så er det ikke til å stikke under en stol at han godeste Mr Shemar Moore er noe av det lekreste som finnes! *sukk*
Ncis
Digger denne serien her også jeg og så er et par av disse ikke så verst heller;-) 
Lie to me
Knallbra serie om det å lese mikrouttrykk i ansiktet og bruke dette til å avsløre kriminelle, serien ble tatt av plakaten etter bare 2,5 sesong, veldig synd.
Revenge
Veldig bra serie som begynte på tv 3 etter jul og det er første sesong.

 The Mentalist

 Kjempegod serie  og jeg digger den godeste Patrick Jane!

Det ble en god del, jeg ser andre serier også men de nevnte er mine favoritter. 
Vil du se hvilke favoritt serier andre har så kan du gjøre det her.

18 kommentarer om “Film Tema – Hva er din favoritt serie?

 1. så gøy at du ville bli med 🙂
  lie to me serien har eg aldri hørt om, men virker som noe eg kan digge så denne skal eg sjekke ut ! takk for tipset.
  hørt litt snakk om revenge også, så tror nesten eg må ta den i øyesyn nå også 😉

  Liker

 2. Dette er ikke et bra spørsmål å spørre meg, =) Men jeg kan begynne å ramse opp, =) THE VAMPIRE DIARIES <3<3, Pretty Little Liars, The Lying Game, Ringer, Revenge, The Secret Circle, Once Upon A Time, Grimm, Nikita, New Girl, Top Model (US), Skins (UK), Sex & The City, SMASH <3<3<3<3, Jane By Design, Two & A Half Men, DESPERATE HOUSEWIVES <3<3, TRUE BLOOD <3<3<3<3<3, Glee, Gossip Girl, Ugly Betty, Nine Lives Of Chloe King, Medium, Ghost Whisperer, Heroes osv.

  Da skjønner du litt hva jeg mener, =)

  Liker

 3. Heh, vet ikke om jeg tør å si at jeg ikke har sett NOEN av seriene i innlegget sitt eller i kommentarene … Men jeg har noen serier jeg er veldig glad i, så om jeg får tid i kveld, så skal jeg prøve og hive meg på utfordringen 🙂
  Kos deg i kveld!!
  Pia 🙂

  Liker

 4. Har ikke sett noen av «dine» serier, min favoritt serie nå er «Frustrerte Fruer». Men skal jeg nevne min absolutte favoritt må det bli danske «Krøniken», den var så fin at jeg ble lei meg da den var ferdig 🙂

  Ha en riktig god helg! 🙂

  Liker

 5. Ville bare en tur innom for å takke for at du er med i gavedrysset mitt.
  Mine favorittserier er Greys anatomy og frustrerte fruer 🙂
  Ønsker deg ei riktig god helg. Her har sola tittet fram akkurat nå. Så deilig!
  Klem Tonje

  Liker

Kommentarer er stengt.