Boktema hos Anette – Mitt favoritt omslag i fargen gul!

 Vel overstått påske alle sammen! Det er Torsdag og duket for et nytt boktema hos Anette i Anettesbokboble. Siden påsken nettopp er lagt bak oss så spør Anette rett og slett om hvilket favoritt bokomslag i fargen gul vi har.
Her kommer mine  gule favoritt omslag!
 

Har du lyst til å være med på ukens boktema eller for andre gule favoritter så kan du trykke her.

.

20 kommentarer om “Boktema hos Anette – Mitt favoritt omslag i fargen gul!

 1. Det var en fin samling av veldig fine cover! Spesielt likte jeg Når du minst venter det og Drama med Hilde. Ha en riktig fin torsdag!

  Liker

 2. Har sett mange som har tusen strålende soler på lista si. Store bryster og brede hofter har eg høyrt om, men eg veit ikkje om eg kjem til å lese ho nokon gong. =)

  Liker

 3. Her var det mange bøker jeg ikke hadde hørt om, jeg har lyst til å lese den boka av Nicholas Spark. Jeg elsker bøkene hans, han er en av mine favoritt forfattere:)

  Liker

 4. Nydelige omslag på alle sammen:)Vigdis Hjorth boken fikk meg til å undres over hva de har matet den fuglen med?Store bryster og brede hofter minnte meg litt på fyrstikkebilde. Favoritten må bli Når du minst venter det, for det er så mange fine farger satt pent sammen:)Kos deg videre med torsdagen!Klæm!:)

  Liker

 5. Mange vakre cover 🙂 Når du minst venter det var utrolig vakkert!!
  Og fotografiet er ei bok jeg absolutt skulle hatt …
  Mange gode tips her!
  Enjoy your weekend!
  Pia

  Liker

Kommentarer er stengt.