Smakebit på Søndag – 14: Død sjel av Birger Baug & Ikke flere mord av Maria Lang

Har hatt en kjempefin påske så langt, fått slappet av, spist mye god mat, spist godteri og ikke minst så har jeg lest en del og denne påsken har vært viet bøkene til Birger Baug.Det er ennå to dager igjen av denne påsken og de dagene skal benyttes til blant annet å lese ferdig «Død sjel» av Birger Baug.
Det er Søndag og det betyr «Smakebit på Søndag» som er en ukentlig spalte fra Mari og bloggen Flukten fra virkeligheten og en av ukens smakebiter kommer fra nettopp «død sjel» av Birger Baug, den andre kommer fra neste bok på listen » Ikke flere mord» av Maria Lang.
 Smakebit nr 1, fra side 423
Sola var et sted foran ham, ikke midt på himmelen eller nede ved bakken og han skjønte at det var formiddag.Under han var det grønt. Foran seg så han svære fjellvegger reise seg,men det var visst ikke det likevel.Veggene var gjennomsiktige,gjennomhullet.Bak var det flere mindre,grå fjell.De lignet på ulver,snerret gjorde de også. Var det Lapplands onde kone i forkledning?
Et kort, klart øyeblikk. Han var i et bur, utenfor sto flere digre firehjulstrekkere oppmarsjerte side om side,men de gjaldt ikke ham. Det som gjaldt ham, lød snerrende og ivrig et sted på andre siden av hodet hans.
Smakebit nr 2, fra side 17
– Jeg er redd jeg må fortelle dere det. Noe må vel gjøres med det, går jeg ut i fra. Han tok en pause før han fortsatte i samme beklagende tone, som om han snakket til en eksamenskandidat han var nødt til å gi strykkarakterer: Jeg liker det slett ikke. Men faktum er at det ligger et lik på plenen vår.
Vil du se flere smakebiter eller har du lyst til å være med på ukens utgave kan du bare trykke her.
Fortsatt god Påske til dere alle sammen!

22 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 14: Død sjel av Birger Baug & Ikke flere mord av Maria Lang

 1. Jeg har skrevet Birger Baug på skal lese listen min. Men nå ble jeg veldig nysgjerrig på Maria Lang også. Takk for tips!

  Liker

 2. Usj..skal han ofres til ulvene mon tro? Og et lik på plenen, ja det var da virkelig beklagelig, jeg hadde heller ikke likt det! 😉

  Tusen takk for to flotte smakebiter, Beathe. Nå er hverdagen tilbake og endelig var det tid for en runde med alle de flotte smakebitene. Håper du har hatt en fin påske.

  Liker

 3. Fikk virkelig sansen for bøkene til Birger Baug og kan absolutt anbefale de Mari:-) Ja, påsken har vært veldig fin, håper du også har kost deg innimellom slagene. Sikkert kjekt å komme litt i orden. Kos deg med bloggrundene:-)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.