BokBrunsj # 4

Det er påskeaften og vi har hatt herlige og late dager til nå. Det er heldigvis flere late dager i vente med tv-titting, dvd-filmer og sist men ikke minst masse snop og bøker.  Det er tid for dagens BokBrunsj-meny og den består i » død sjel» av Birger Baug og jeg må si at jeg koser meg med denne boken, skikkelig spennende og veldig god skrevet.
Ellers så består menyen av påskegodt, chips og pepsi max, det enkle er ofte det beste, ikke sant?
Neida, er nok ikke noe sunt for kroppen men over helgen så er jeg i gang med lavkarboen igjen og derfor unner jeg meg litt ekstra godterier denne påsken! 
Ønsker dere alle en fortsatt fin påskehelg, nå skal jeg kose meg videre med Halvor, kristine og de andre i teamet.

6 kommentarer om “BokBrunsj # 4

  1. Etter dine omtaler av Birger Baug har jeg skrevet han opp på skal lese listen min. Da begynner jeg med Straff. Men først må jeg lese ferdig Journal 64 av Jussi Adler-Olsen og Ildvitnet av Lars Kepler 🙂

    Liker

  2. Du har mye god og spennende lesing foran deg:-) Har ikke lest noe verken Adler- Olsen eller kepler enda.. men jeg skal og gleder meg til å kunne ta fatt på de. Ha en fortsatt god påske:-)

    Liker

  3. Namnam, herlig brunsj! Det er noe av det samme som har stått på menyen min disse påskedagene, og nå kjenner jeg at det begynner å bli litt vel mye. Ikke har jeg vært særlig flink etter jul heller, så nå er det på tide å være litt fornuftig. Det ser jeg frem til 🙂 Stooor klem 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.