BokBrunsj # 1


 

Etter å ha blitt inspirert av Anette og  andre sine Bokfrokost bilder ved flere anledninger så starter jeg idag opp med BokBrunsj bilder og planen er å legge ut slike bilder hver Lørdag fremover.

 Dagens BokBrunsj meny består av » En skytsengels dagbok» av Carolyn Jess- Cooke

 • Nystekte mini baguetter med Skinke,tomat,agurk & Majones
 • kokt egg
 • Pukka «Love» te
 • Pepsi Max 
 • Noen sjokoladebiter ( Det er jo Lørdag )

Da vil jeg ønske dere en riktig fin helg, i tillegg til en god bok som jeg satser på å få lest ferdig i løpet av helgen skal jeg få med meg Verdenscup avslutningen i både langrenn og skiskyting  også!

2 kommentarer om “BokBrunsj # 1

 1. Åh, så utrolig koselig å være til inspirasjon. Og bildet var kjempeflott – har ordentlig lyst til å lese boken du holder på med nå 🙂 Ha en superduper lørdag, klem til deg fra meg ❤

  Liker

 2. Den er kjempegod og jeg bare syntes det er dumt jeg ikke har hatt anledning til å sitte å lese den i et eneste jafs, men med tre barn så er ikke alltid det en mulighet. Kan absolutt anbefale deg denne. Ha en kjempefin lørdag Anette:-)) klem

  Liker

Kommentarer er stengt.