Smakebit på Søndag – 11: Den største straffen av Robert Wilson

«Smakebit på Søndag» er en ukentlig utfordring i regi av Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten. Utfordringen går ut på å dele noen linjer fra boken du holder på å lese og smakebiten bør ikke avsløre for mye av handlingen i boken.
  
Rikmannsdatteren Alyshia blir kidnappet. Det utløser en kjede av lyssky handlinger hvor motivene er langt fra selvsagte.
Denne Søndagen har jeg lyst til å dele noen linjer med dere fra Robert Wilson sin siste bok » Den største straffen» og smakebiten er hentet fra side 36:
Hun hørte en sugende lyd i ørene. Fikk følelsen av å bli trukket ned i en malstrøm, men uten rotasjonen,og med et dypt innpust våknet Alyshia til et svart fløyelsmørke som presset mot ansiktet. Hun løftet hodet fra det grove bommullstrekket på puta og tørket bort sikkelet fra munnviken. Hun pustet dypt og ble kvitt kvalmen, førte den ene hånden varsomt opp til ansiktet og kjente på sovemasken. En rolig, men bestemt stemme som var forsterket og forvrengt,sa: » Ikke rør. Legg hånden ned langs siden igjen. «
Når det gjelder forfatteren så har jeg ikke lest noen av han tidligere og gleder meg til å stifte nærmere bekjent skap med han.
Flere smakebiter finner du her!
Da ønsker jeg deg en super Søndag:-)))

14 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 11: Den største straffen av Robert Wilson

  1. Å så fin smakebit!! =) Elsker den =) Den boka må eg prøve å få meg til påske. Verker som ei godkrim bok. Har lese om ho på Gyldendal. =)

    Liker

Kommentarer er stengt.