Vinneren av Giveawayen er kåret!

Hei!

Før jeg avslører hvem som er den heldige vinneren av boken «Journal 64» av Jussi adler-Olsen vil jeg benytte anledningen til å takke alle dere herlige lesere for alle koselige og fine kommentarer, det varmer mitt hjerte veldig det skal dere vite. I dag er det akkurat 6 måneder siden jeg startet opp med denne bokbloggen og på denne tiden  har jeg hatt hele 7636 besøk og har  skrevet 150  innlegg og på disse har jeg fått 900 fantastiske kommentarer fra dere og svar fra meg, så tusen takk skal dere ha alle sammen. Mange fine følgere har jeg fått også, jeg håper de fortsetter å følge meg videre og at nye flotte mennesker finner veien hit i tiden fremover.
Men nå er dere vel mer spent på å høre om hvem som ble den heldige vinneren enn om mine statistikker på bloggen og det forstår jeg jo veldig godt og derfor skal jeg ikke holde dere på pinebenken lengre..

              (  Selve loddtrekningen ble foretatt av min eldste sønn! )

… En liten trommevirvel må til……. TAM TAM TAA DAAA …. og den heldige vinneren ble

Gratulerer så mye til


Send meg adressen din på mail slik at jeg kan få sendt boken til deg rett over helgen!

Gratulerer så mye til deg som vant, og til de som ikke vant i dag så er det jo enda god tid til å melde seg på den andre giveawayen min som du kan finne her om du vil melde deg på. Jeg skulle ønske at jeg hadde hatt et eksemplar til hver og en av dere herlige medbloggere men det har jeg dessverrre ikke.

 Ønsker dere en riktig fin Fredagskveld!

6 kommentarer om “Vinneren av Giveawayen er kåret!

Kommentarer er stengt.