GIVEAWAY hos Beathesbokhylle

Jeg er skikkelig i siget om dagen og i samarbeid med Gyldendal forlag som har vært så snill å sponset meg med et ekstra eksemplar av denne boken vil jeg gjerne gi den ene vekk til en av dere herlige medbloggere.

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen om denne boken er å gi meg beskjed i kommentarfeltet under her.

Neste Fredag formiddag trekker jeg en heldig vinner slik at du har anledning til å melde deg på frem til og med Torsdag.

29 kommentarer om “GIVEAWAY hos Beathesbokhylle

 1. Jeg blir også gjerne med – Läckberg har jeg begynt å kjøpe inn, men denne ahr jeg ikke 😉
  Så kjekt for oss andre at du er sånn i siget ;))
  Ha en glad dag 🙂
  Pia

  Liker

 2. Så kjekt at du blir med:-)))) Har ikke lest noe av henne enda jeg så det blir spennende å stifte bekjentskap med forfatteren. Ja,ikke sant?Jeg syntes jo at dette er kjempegøy jeg:-))) Ha en super fredagskveld:-))

  Beathe

  Liker

 3. Camilla Läckberg VAR en favoritt, men i den forrige boka datt jeg av lasset, desverre. «Desverre» fordi jeg hadde kost meg med de forrige bøkene hennes, og da ble det litt trist å ikke henge med lenger… Denne har jo fått gode kritikker, så kanskje dette er en mulighet til å finne tilbake til henne?? Jeg blir definitivt med på trkning :o)
  God helg!

  Liker

 4. Weee… jeg vil ikke gå glipp av denne og vil selvfølgelig være med i trekningen av en Läckberg-bok! 🙂 Har ikke lest noenting av henne tidligere, så kanskje jeg får sjansen nå? Det er en første-gang for alt 😀 Ha en flotters torsdag!

  Liker

 5. Åååh, jeg oppdaget denne «give away`en» først nå… Jeg vil veldig gjerne være med på dette!
  Ha en flott vårkveld – med eller uten bok!
  Klem fra Liv Hege

  Liker

 6. Æ vil selvfølgelig være med! Min absolutte favoritt krimforfatter! Har lest alle bøkene,og har denne boka HØYEST på ønskelista over nye bøker!
  Ha en fin dag forresten ;o)
  Ellen

  Liker

 7. Huffda,denne boken ble dessverre trekt forrige fredag, jeg har ikke lest noe av henne enda så jeg er veldig spent… men jeg må få tak i de andre bøkene først.

  Liker

Kommentarer er stengt.