GIVEAWAY hos Beathe !!

 I anledning at det den 16 Mars er et halvt år siden jeg startet opp denne bokbloggen så har jeg lyst til å holde en liten Giveaway her hos meg. Er så takknemlig for de nesten 6300  hyggelige besøkene jeg har hatt her på bloggen og de veldig mange kjempekoselige kommentarene jeg har fått av dere så jeg har lyst til å gi noe tilbake til dere!
Det nærmer seg jo snart påske og hva er vel da bedre enn å ha en god krimbok på lur til de herlige fridagene!
Jeg har vært så heldig at jeg har fått  2 eksemplarer av Jussi adler – Olsen sin siste bok » Journal 64″  fra Aschoug forlag og den ene vil jeg dele ut til en av dere herlige lesere!
Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen om denne boken er å kommentere under om du vil være med.
Trekningen  er den 16 Mars kl 20 og det er mulig å melde seg på frem til kl 18.

32 kommentarer om “GIVEAWAY hos Beathe !!

 1. Kommenterer gjerne kjære deg. Selvf ønsker jeg å være den heldig vinneren av denne boka. Takk vennen for din tid til å både lese og skrive om alle disse bøkene. Du gir oss et stort innsikt og gløtt inn i bøkene. Ønsker deg en fabelaktig helg.

  Ps. måtte slette tidligere innlegg da jeg ikke hadde lest gjennom først og den var FULL av skriveleifer

  Sylvia

  Liker

 2. Ja, de sniker seg inn med jevne mellomrom disse leifene;-) Hihi… klart du skal være med på trekningen kjære deg. Så kjekt å høre at du setter pris på innleggene mine setter veldig stor pris på det! Ha en super helg du også. mange gode klemmer fra Beathe

  Liker

 3. Gratulerer med de første 6 månedene med denne bloggen. 🙂
  Å vinne noe hadde vært supert! Jeg vil gjerne være med på trekningen.
  Mvh Ninaforfatter.

  Liker

 4. Jeg har akkurat begynt å lese bloggen din (og akkurat begynt å blogge selv!) Veldig kjekt – både å blogge og å lese i bloggen din 🙂
  Jeg blir gjerne med i trekningen din 🙂
  Ønsker deg en glad helg!!!

  Liker

 5. Hei på deg og gratulerer med jubileet! Jeg vil gjerne være med på giveawayen. Har boken fra før, men tenkte jeg kunne overraske søsteren min hvis jeg vant 🙂 Klem fra Anette 🙂

  Liker

 6. Heisan og grattis med halvrundt tall 😉 Selvfølgelig vil jeg være med på denne giveawayen! Jeg er ikke så flink til å kommentere hos andre, men jeg leser desto mer hos dere.

  En ting er sikkert, jeg bruker heller bokbloggerne «her inne» til å sjekke bokomtaler enn dem som er betalt for å skrive om bøker. Veldig mange på Bokbloggene er «rett fra levra», og det har jeg lært å sette veldig pris på. Keep on blogging, så skal jammen vi andre «keep on reading»! Ha en fin helg 🙂

  Liker

 7. Tusen takk for kjempekoselig kommentar og veldig kjekt at du er med:-))) Er nok ikke alltid like flink jeg heller med kommentarer hos andre. Er helt enig med deg i det du sier angående bokomtaler fra bokbloggere, gjør det samme selv også i tillegg til å bruke «bokelskere», da får en kanskje en mer ærlig omtale. Ha en super helg:-))

  Liker

 8. Gratulerer med fine tall! Du er så flink med denne bokbloggen…anmeldelsene dine er super! Har nettopp sett over hvilken bøker jeg skal velge meg utover…så jeg «hiver» meg gjerne med!
  Fortsatt god helg!
  Klem fra Kristin

  Liker

 9. Hallaien Beathe!
  Eg er vel kanskje inhabil her (?), men den boken kunne eg virkelig tenkt meg;-) Har nettopp lest «Kvinnen i buret» av samme forfatter og den var sykt spennende! Du kan få den av meg hvis du vil:-)

  Ellinor:-)

  Liker

 10. Klart du kan være med Ellinor!! Skulle bare mangle:-)) Jeg har «Kvinnen i buret» liggende ulest enda, gleder meg masse til å ta fatt på den! Det er jo enda to bøker til i den serien som jeg må skaffe meg:-)))

  Liker

Kommentarer er stengt.