Boktema hos Anette – Mammut-mania!!

Da  er den første Torsdagen i Mars kommet og det er klart for denne månedens første boktema hos Anette i Anettesbokboble. Denne uken skal vi fortelle om vi har Mammut-Mania, altså hvor mange bøker som ble kjøpt på mammut-salget.

Jeg har vært «flink» og kun kjøpt 3 bøker på mammut-salget og bøkene jeg kjøpte var disse:

Det usynlige fjellet  av Carolina De Robertis

Glassblåseren av Murano av Marina Fiorato

Fruen av Saronno av Marina Fiorato

Jeg har jo kjøpt flere bøker denne måneden og f eks «Little bee» av Chris Cleaver fikk jeg til kun 50,- kr på bokklubben, så mye billigere der enn på mammut-salget.
Har DU shoppet på Mammut-salget og har lyst til å være med på ukens boktema eller har du lyst til å se hvilke bøker andre har kjøpt på årets mammut-salg så trykker du bare her.

18 kommentarer om “Boktema hos Anette – Mammut-mania!!

 1. Veldig gode kjøp!:) Holdt på å kjøpe glassblåseren siden den var så billig. Var å plukket den opp og la den tilbake, fant ut at det ble litt vel mye bøker:)Kos deg med bøkene!:)

  Liker

 2. Jeg har vel overgått de aller fleste når det gjelder å være flink i år! Jeg har rett og slett kjøpt NULL bøker på Mammutsalget! Tror det må være første året i all overskuelig fortid at det har skjedd! Flink eller altfor bissi til å shoppe? Har veldig lyst og si at jeg har vært flink – det har seg vel heller slik at jeg ikke har vært i en bokhandel på noen uker… Det som er sikkert er at jeg nok kommer til å ta igjen det tapte 🙂 Håper bøkene svarer til forventningene!

  Liker

 3. I år har jeg ikke kjøpt noe på mammutsalget. Har litt lite med penger nå,så jeg leser bøker fra bokhylla eller biblioteket:)

  Men det virker som bra innkjøp!
  SV;Så bra at du har lest den ferdig:) Har ca 100 sider eller så igjen.:)

  Liker

 4. Tusen takk for det:-) Du har vært flink da, men det er jo klart at man ikke kan kjøpe like mange bøker hele tiden, satser på at jeg skal holde meg unna bokkjøp den neste måneden.

  Liker

 5. Har så mange bøker på vent, men lurte på den glassblåseren 🙂 Jeg syns mye var like billig som til vanlig jeg da… men så kjøper jeg nesten bare pocket.

  Liker

Kommentarer er stengt.