Smakebit på Søndag – 9: Ville hester av Jeanette Walls & Si at du lyver av Silvia Henriksdóttir

Da har vi kommet til den første Søndagen i Mars og det er tid for månedens aller første «Smakebit på Søndag» utfordring fra Mari og bloggen Flukten fra Virkeligheten. Utfordringen går ut på å dele noen linjer fra den boken eller bøkene du holder på å lese. Smakebiten bør kanskje ikke røpe for mye av selve handlingen i boken.
Smakebitene jeg har lyst til å dele med dere i dager hentet fra bøkene «Ville hester» av Jeanette Walls & » Si at du lyver» av Silvia Henriksdóttir.
Ville hester er en ny bok fra forfatteren av «Krystallslottet» som kommer ut i April i år.
Her kommer smakebiten:
 » Mamma grep hendene våre for å be,og selv om jeg som regel ikke følte trang til bønn, var jeg redd – reddere enn jeg noen gang hadde vært – og begynte å be mer intenst enn jeg noen gang hadde gjort før, ba Gud om å tilgi min tidligere mangel på oppriktig tro og lovet at dersom han sparte oss, skulle jeg be til han og tilbe han hver eneste dag resten av livet.»
Den andre boken som jeg har lyst til å dele en smakebit med dere av er «Si at du lyver » av Silvia Henriksdóttir.
 
 Silvia vokser opp med foreldre og en storebror på Færøyene. På de grønne øyene ligger husradene som perlekjeder langs fjorden, og avstandene mellom stedene er store. Alene og sammen er de fire på reise, men står samtidig fast – i seg selv og med hverandre.Dette  er hennes historie!
Her kommer smakebiten:
«Jeg lå i sengen. Kikket bort på døren. Den sto på gløtt, og det kom en lysstråle inn fra gangen. Beveget det seg?Na, det kunne den jo ikke. Men hva om noen var der?Hadde sneket  seg inn? Eller kanskje noen som ikke behøvde å snike seg? Et spøkelse? Eller en ond ånd?»
For flere smakebiter kan du bare trykke her.
Ha en fortsatt fin Søndag!

22 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 9: Ville hester av Jeanette Walls & Si at du lyver av Silvia Henriksdóttir

 1. Så spennande med ny bok fra Jeanette Walls! Eg likte veldig godt «Krystallslottet» så denne må eg få med meg. Takk for smakebitene 🙂

  Liker

 2. Er spent på hva du synes om boken til Jeanette Walls, jeg var ikke spesielt begeistret «Krystallslottet». «Si at du lyver» virker spennende.

  Ha en fin søndag! 🙂

  Liker

 3. Takk for to veldig fine smakebiter:) Har «si at du lyver» i bokhyllen, blir en tøff, men jeg tror også det er en bra bok å lese:)»Ville hester» måtte jeg notere ned, for den virket veldig bra. Likte bokomslaget, som et gammelt bilde:)

  Ønsker deg Beathe en riktig fin Søndag!:)

  Liker

 4. Veldig gode smakebiter. Jeg har Krystallslottet i hylla, og ser frem til å lese den etterhvert, det blir spennende å høre hva du synes om Ville hester.

  Si at du lyver virker som en god, men vondt, roman.

  God søndagskveld, Beathe!

  Liker

 5. Tack för smakbiten! Båda böckerna verkar intressanta. Jeannette Walls måste jag kolla upp mer. Känns som att det är många som läser henne, men man hör ändå inte så mycket om henne. Hur det nu går ihop. 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.