Gratis bok fra bokklubben!

For en stund siden fikk jeg mail fra bokklubben jeg er medlem i med en liste over bøker jeg kunne velge meg en bok fra helt gratis bare fordi jeg er medlem der. Boken jeg valgte meg var

Litt om boken
Anna er sint. På moren, livet, biologiavhandlingen og ikke minst veilederen ved Biologisk Institutt, som har vært vanskelig gjennom et helt år. Da veilederen blir funnet myrdet, ligner det hevn, men har Anna drept ham? Politimannen Søren vil la tvilen komme Anna til gode hvis hun hjelper ham med å forstå sakens makabre omstendigheter, og ikke minst med å gjennomskue den naturvitenskapelige verden. Et miljø styrt av makt og prestisje. Plutselig er Anna midt i et mareritt, som har tråder dypt inn i hennes avhandling om dinosaurenes historie og enda dypere inn i hennes eget liv – og i Sørens. Dinosaurens fjær er en vitenskapelig krim, en kjærlighetshistorie og et psykologisk drama.
Gleder meg masse til å ta fatt på denne selv om den ligger litt bak i «køen».

10 kommentarer om “Gratis bok fra bokklubben!

 1. Det er kjekt å få gratis bøker! Jeg har lest denne og syntes den var veldig bra, så du har noe å se frem til .-)

  Liker

 2. Heldig du er 🙂 Min bokklubb har ikke sendt noen liste – du må være spesielt utvalgt 🙂 Er det ikke deilig? Gleder meg til å høre hva du syns, for boka så interessant ut.

  Liker

 3. Den skulle nok passe bra ja:-) Holder på å lese min aller første Sophie Kinsella bok, på engelsk. Skal nok få tak i den du nevner her også. Ha en super lørdag:-)
  Klem Beathe

  Liker

Kommentarer er stengt.