Smakebit på Søndag – 8: La meg synge deg stille sanger!

Det er Søndag igjen og det betyr nye smakebiter fra Mari i Flukten fra Virkeligheten. Utfordringen «Smakebit på Søndag» går ut på å dele noen linjer med oss fra boken eller bøkene du holder på å lese. Smakebiten bør kanskje ikke røpe så altfor mye av handlingen i boken.
Denne uken har jeg lyst til å dele noen linjer med dere fra boken «La meg synge deg stille sanger» av Linda Olsson.

Smakebiten er hentet fra side 37  i boken:

«Det finnes ingen hemmeligheter her. Alle vet alt om alle. Det tror de i hvert fall. Hemmeligheter må voktes godt, og prisen er høy.» Hun åpnet øynene og myste mot solen.Ensomhet. Prisen er ensomhet.»
Andre smakebiter kan du se her.30 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 8: La meg synge deg stille sanger!

 1. Denne boka har jeg lest, og jeg er nok en av få som ikke likte boka… Blir spennende å høre hva du synes om den når du er ferdig med den. 🙂

  Liker

 2. Fin smakebit, Beathe. Jeg er av en eller annen grunn overbevist om at dette ikke er en bok for meg… så jeg gleder meg til omtalen din, kanskje jeg skifter mening? 😉

  God søndag!

  Liker

 3. Kjære Silje, det er bare bra at ikke alle liker de samme bøkene hele tiden, det er bare sånn det… skal legge min sjel i å skrive en god omtale så kanskje du ombestemmer deg…rett og slett fordi jeg ikke vil du skal gå glipp av den, for så herlig er den så langt i hvert fall! Ha en super dag:-))

  Liker

 4. Jeg bare elsker den boka!! Men ja… godt vi er forskjellige og liker forskjellige ting. Artig å høre at du hadde sikret deg de samme bøkene som jeg gikk til anskaffelse av i dag! 🙂 Ha en flott kveld – med eller uten bøker! 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.