Smakebit på Søndag – 7 :Historien om vakre jente av Rachel Simon & Mørk Engel av Laini Taylor

Det er Søndag igjen og det betyr en ny omgang med utfordringen » Smakebit på Søndag» som er en ukentlig utfordring som Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten står bak. Utfordringen går ut på å dele noen linjer fra boken du holder på å lese i og gjerne da en smakebit som ikke avslører noe særlig fra selve handlingen i boken.
Jeg holder på å lese flere bøker for øyeblikket og jeg velger meg to bøker som jeg har lyst til å dele med dere og den ene er en bok som heter » Historien om vakre jente» av Rachel Simon og «Mørk Engel» av Laini Taylor, en bok som sikkert flere av dere har lest allerede.

Smakebiten er hentet fra s 102 » Endelig,første juledag, ble Lynnie sendt tilbake. Hun hadde ikke regnet med å komme tilbake. For alt hun visste, kom straffen- «straffen som Nei-nei skylder samfunnet,» sa Clarence med falsk medfølelse i stemmen-til å vare for alltid.»

   Den andre boken jeg holder på å lese i er Mørk Engel av Laini Taylor

Smakebiten er hentet fra s 26 » Karou var mystisk. Hun hadde ingen nær familie, hun snakket aldri om seg selv, og hun var ekspert i å vri seg unna spørsmål som var rettet mot henne. Med tanke på de opplysningene vennene hadde fått om karous bakgrunn, kunne hun like godt ha sprunget ut av Zev`s hode. Hun sluttet aldri å overraske.»
Har du lyst å dele noen smakebiter med oss andre eller har du lyst til å se andre smakebiter så kan du gjøre det her

22 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 7 :Historien om vakre jente av Rachel Simon & Mørk Engel av Laini Taylor

  1. Nydelige smakebiter! «Historien om vakre jente» står på vent i bokhyllen og jeg gleder meg veldig til å lese den 🙂 God søndag og klem fra Anette 🙂

    Liker

  2. Jeg har så lyst til å lese Mørk engel, men jeg har ikke fått tak i boken enda. Den andre smakebiten var også fristende! 🙂 God fastelavensøndag!

    Liker

  3. Den er jo ikke helt i min sjanger eller det vet jeg jo ikke for det er første bok i den sjangeren jeg leser, så kanskje det blir favorittsjangeren etter at boken er lest;-)

    Liker

Kommentarer er stengt.