Valentines day

Hei!

Vi har kommet til den 14 februar og det betyr at det er selveste Valentines Day i dag! Selv feirer jeg den ikke men liker konseptet på en måte da! Det eneste jeg skal gjøre i dag som har med Valentine å gjøre er å se filmen med samme navn som kom ut i 2010, VALENTINES DAY!Litt romantikk må en på en hjertedag som denne.

Siden dette er en bokblogg kom jeg ikke utenom valentine bøkene, og jeg har samlet sammen en liten knippe her, nå har jeg ikke lest noen av dem, selv om jeg skal sjekke ut et par av dem. Grunnen til at jeg tok de med var at de var så søte utenpå..

 

Feirer du Valentine Day eller? Hva skal du gjøre denne tirsdagen i midten av februar?
Uansett om det blir en dag med eller uten blomster, sjokolade og valentine bøker, så ønsker jeg deg en riktig fin dag!
 

4 kommentarer om “Valentines day

  1. Ha en fin dag:) Den filmen er jo veldig fin da. Om jeg egentlig ikke er så glad i slike type filmer, er det en av de beste i den sjangeren:)

    Liker

Kommentarer er stengt.