Valentines day

Hei!

Vi har kommet til den 14 februar og det betyr at det er selveste Valentines Day i dag! Selv feirer jeg den ikke men liker konseptet på en måte da! Det eneste jeg skal gjøre i dag som har med Valentine å gjøre er å se filmen med samme navn som kom ut i 2010, VALENTINES DAY!Litt romantikk må en på en hjertedag som denne.

Siden dette er en bokblogg kom jeg ikke utenom valentine bøkene, og jeg har samlet sammen en liten knippe her, nå har jeg ikke lest noen av dem, selv om jeg skal sjekke ut et par av dem. Grunnen til at jeg tok de med var at de var så søte utenpå..

 

Feirer du Valentine Day eller? Hva skal du gjøre denne tirsdagen i midten av februar?
Uansett om det blir en dag med eller uten blomster, sjokolade og valentine bøker, så ønsker jeg deg en riktig fin dag!
 

4 kommentarer om “Valentines day

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.