Topp 10- Books That Broke Your Heart A Little

 
Det er Tirsdag og det betyr at det er tid for en ny Topp 10 liste fra bloggen The Broke and the Bookish. Hver uke skal man skrive en Topp 10 liste og  siden det er valentinsdagen i dag så har hun som har bloggen  bestemt at temaet i dag skal være litt ANTI- Valentine, altså man skal skrive en liste over hvilke 10 bøker som knuste hjertet ditt litt! Min versjon blir denne uken en TOPP 4 liste over bøker som knuste hjerte mitt litt, rett og slett fordi de ikke levde helt opp til forventnignene mine!
Kunne sikkert gått for en Topp 10 liste her men jeg kommer ikke på noen  flere i farten, ja, jeg vet, full skjerpings til neste uke!
 1. Sveket  av Unni Dragsnes, en bok som overhodet ikke fenget og den ble aldri lest ferdig.
 2. Arsenikktårnet av Anne B Ragde, en bok som er basert på Ragdes egen familie, fenget heller ikke og ble ikke lest ferdig.
 3. Nattønsket av Anne B Ragde, en litt på kanten bok som jeg ikke likte noe særlig men leste den ferdig.
 4. Granateplene  av Sue Monk Kidd & Ann Taylor, egentlig en ok bok, men svarte likevel ikke helt til forventningene( Nå er jeg sikkert veldig streng)

 Har du lyst til å lage en topp 10 liste eller har du lyst til å se andres bidrag så kan du gjøre det ved å trykke her.

HAPPY VALENTINES DAY !

  2 kommentarer om “Topp 10- Books That Broke Your Heart A Little

  1. Hei, fant bloggen din tilfeldig da jeg søkte på «Kvinner før jul». Har akkurat lest den ferdig, og vil skrive litt om den på bloggen min. Har lest litt av de andre anmeldelsene dine her nå, og skal kikke mer senere. Har lagt meg til som følger.

   Liker

  2. Koselig at du fant veien her til meg og velkommen som følger av bloggen:-)Var innom bloggen din og det var en kjempefin blogg du hadde, skal bli spennende å følge deg videre.

   Liker

  Kommentarer er stengt.