Topp 10-Bøker jeg tror vil passe i en lesesirkel/ bokklubb.

 Det er Tirsdag og det betyr at det er igjen tid for ukens «Topp ti»fra bloggen The Broke and the Bookish.
Denne uken skal vi skrive en liste over hvilke topp ti bøker som vi tror kunne passet i en bokklubb, eller lesesirkel blir det kanskje på norsk. Da holder det vel kanskje ikke at boken er bra, den må vel ha en litt dypere mening slik at den skaper diskusjon blant deltakerne vil jeg tro. En liten nøtt dette da jeg aldri har vært med i en lesesirkel, men jeg  hiver meg ut i det!
 1. «Din Godhet» av Linda Olsson- En fin,sterk og gripende bok som jeg liker veldig godt.
 2. «Blomstenes hemmelige språk» av Vanessa Diffenbaugh- En av vinterens store slagere som jeg absolutt tror passer i en lesesirkel.
 3. «Jenta som dykket inn i jordens indre» av Sabina Berman- En bok som handler om å være annerledes,er ikke ferdig med denne boken enda.
 4. «krystallslottet» av Jeanette Walls- En sterk bok som handler om omsorgsvikt men som likevel ikke er «tungt» lesestoff til tross for temaet denne tar opp.
 5. «Skjebnesøstrene» av Eleanor Brown- En bok jeg likte godt og som jeg tror passer i en slik setting.
 6. «Skjebnens harde hånd» av Anette Moe- En forfatter fra kristiansand som skriver veldig god krim.
 7. «Dødssynd» av Anette Moe- Skriver krimbøker om profiløren Ernst Lier.
 8. «Sirkelen» av Mats Strandberg & Sara B. Elfgren- Har ikke lest denne enda men har bare hørt positivt om denne.
 9. «Før jeg sovner» av S.J. Watson- En thriller.
 10. » Om du får dette brevet/ The postmistress» av Sarah Blake- En bok om 3 ulike kvinner og deres arbeid med å formidle nyheter under krigen i Europa på 40 tallet.

 Dette var mitt bidrag denne uken,  kan du tenke deg å lage en liste over hvilke bøker du tror hadde passet i en lesesirkel/ bokklubb så kan du bare trykke på bildet øverst.

Klem Beathe

5 kommentarer om “Topp 10-Bøker jeg tror vil passe i en lesesirkel/ bokklubb.

 1. Har oppdaget bloggen din i dag, og liker den kjempegodt! Jeg er med i en bokring (lesesirkel). Det er møte i dag, og min tur til å velge bok, Så takk for gode tips! Tror jammen jeg skal anbefale at vi leser «Skjebnesøstrene». God helg!

  Liker

Kommentarer er stengt.