Oppsummering for Januar 2012

 Hei

Her kommer en liten oppsummering for Januar måned!

Når det gjelder «taket» mitt på kun å kjøpe 2 bøker pr måned dette året så har jeg gått skikkelig på trynet som vi sier her i Bergen. Hele 7 bøker har jeg kjøpt denne måneden og dette er bøkene jeg har kjøpt:

 Noen av bøkene var på tilbud og da gjør det ikke så veldig mye om jeg ikke klarte å overholde målet mitt denne måneden, men jeg kan ikke «bomme» med fem bøker pr måned!  Har i tillegg fått tilsendt mange bøker denne måneden så det er mange gode bøker i bokhyllen som bare står der å venter på å bli lest!

 Når det gjelder antall bøker jeg skal lese pr måned så klarte jeg ikke å nå målet mitt på 8 bøker pr måned eller 2 bøker pr uke. Det er spesielle grunner til at jeg ikke har klart  å lese mer enn 5 bøker denne måneden så jeg tror ikke det skal bli så vanskelig  å få dette til i tiden fremover.

Bøkene jeg har lest denne måneden er disse:

Bok 1: «Dagbok fra i morgen» Av Cecelia Ahern
Bok 2: » The postmistress» av Sarah Blake
Bok 3: « Storm i en tekopp» av Carole Matthews
Bok 4: » Din Godhet» av linda Olsson
Bok 5: » Jeg tør ikke fly» av Erica Lange

Det kommer anmeldelse på «The postmistress» og «Jeg tør ikke fly» i løpet av uken!

Selv om jeg har likt veldig godt de bøkene jeg har lest denne måneden så er favoritten min  «Din godhet» av Linda Olsson

Da er det bare å se frem mot en ny og spennende måned med mange gode lesestunder!
Klem Beathe

12 kommentarer om “Oppsummering for Januar 2012

 1. Jeg må le litt når jeg leser om tak på bokkjøp pr mnd. Det har jeg forsøkt i så mange år at jeg bare vet at jeg går på trynet. Jeg har fått et gedigent antall bøker av en venn som har reist til utlandet for mange år, og der er det faktisk hundrevis(!) av bøker jeg ikke har lest. Men hva gjør jeg? Kjøper bøker på Amazon. Haha.. Jeg tror det ligger i genene til enhver bokorm. Men nå kjøper jeg i det minste e-bøker som ikke tar plass. Det er min unnskyldning, hehe… Man finner alltid unnskyldninger også 🙂 🙂 Du er IKKE alene !!! 😉

  Liker

 2. Har som mål å kjøpe bare to bøker, latterlig lavt spør du meg, men det var pga plassmangel:) Må nok øke på der litt ja. Låner jo mye på biblioteket, men ser med kindelen i hus er det for enkelt og handle også er det jo salg i butikkene:) Bare å stable litt her og der i leiligheta:) Har fått din godhet i posten av forlaget og den ligger klar i hyllen for å bli lest, gleder meg:)Antall bøker tror jeg vil gå både opp å ned oss meg også, man har jo noen månder som er travlere en andre og da blir det litt mindre lesning:)Gleder meg å lese anmeldelsene:)

  God kveld!

  Liker

 3. Jeg er jo alene med 3 barn og er uføretrygdet, derfor må jeg prøve å begrense bokkjøpene litt,men om jeg faktisk klarer å kjøpe kun 2 bøker pr måned gjenstår å se. Du har mye å glede deg til da skjønner jeg. Ha en fin kveld:-)

  Liker

 4. Så flott oppsummering, her var det mange godbiter! Mitt lesemål er å klare 4 bøker i mnd, når det gjelder innkjøp….veeeel…prøver å begrense meg, men det er ikke lett. Ikke får jeg dårlig samvittighet når jeg kjøper bøker heller, det er jo for meg en meget fornuftig ting å bruke pengene på, he he. Men det har faktisk blitt mindre de siste mnd fordi jeg har fått mange bøker fra forskjellige forlag, og det er jo supermoro 🙂 Gleder meg til mange flere anmeldelser på fineste bloggen din ❤

  Liker

 5. Tusen takk for det:-) Har også vært så heldig å fått en hel haug med bøker fra ulike forlag og det hjelper veldig på,men jeg har jo mange bøker på ønskelisten min , så litt innkjøp blir det uansett.Ha en super kveld Anette:-)

  Liker

 6. Flott oppsummering!
  Jeg har ikke noe mål eller grense for hvor mange bøker jeg kan kjøpe fordi jeg kjøper svært få. Jeg jobber på biblioteket og kan derfor skaffe meg de bøkene jeg har lyst på helt gratis 🙂
  Denne måneden kjøpte jeg likevel 9 bøker. Fem i Feverserien og resten Dickens. Jeg gleder meg til å sette i gang å lese dem… Når jeg får tid 🙂

  Liker

 7. Alene mødre beundrer jeg, skjønner det er ikke lett økonomisk. Har selv vokst opp med alenemor, de er jo de tøffeste i verden:)Ja det er dyrt med bøker, så ser den:) Jeg kjøper som regel bøker på salg for å ikke bruke så mye penger, men ser at med den billige Amazone bøker til Kindelen, så blir det ikke lett med bare to bøker, så må nok skru opp mitt antall av bøker eller så vil jeg vel aldri å få målet mitt til. Kjøper jeg under er jo bare det ett bonus:)
  Gleder meg å høre hva du synes om Indias datter, har lyst å lese den å:)

  Ha en riktig fin dag!Skal også legge en Januaroversikt i dag:)Ble inspirert:)

  Liker

 8. Tusen takk for det, nå for tiden er det endel andre ting enn bøker jeg bør bruke penger på, men sånn er det vel innimellom for alle uansett tenker jeg. Men det blir vel noen denne måneden også,det er mange som jeg føler jeg bare MÅ kjøpe nå… men denne måneden er det jo mammutsalg så da kan en jo gjøre mange gode kupp. Ja,gleder meg til å ta fatt på Indias datter. Gleder meg til å se på din oppsummering for januar:-)

  Liker

 9. Heldiggrisen deg:-) Jeg bor et stykke fra biblioteket så det blir ikke til at jeg går der å låner, skulle gjerne gort det. Dickens bør jeg få tak i etterhvert forstår jeg,mange som leser bøkene hans. ha en fin kveld:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.