Bøker på ønskelisten min som kommer ut i Februar!

Her kommer ønskelisten min for  bøker som kommer ut i Februar!

Perla
20/2-2012 ( Schibsted )

Vredens tid
 (Bazar 10/2-2012 )
Sjelekisten
( Bazar 7/2-2012 )
Jenta med snø i håret
( CappelenDamm )
Det du ikke ser
( Gyldendal norske forlag )
Historien om vakre jente
( Silke forlag )

Dette er de bøkene som jeg ønsker meg som jeg vet kommer ut i februar, det kan godt være at det kommer flere ønsker etterhvert. Når det gjelder bokønskene mine for Januar måned så har jeg fått tak i alle med unntak av en bok som er utsatt litt og det er «Den umulige kjærlighetens hus» men den skal jeg ha når den kommer ut. Mye å glede seg til med andre ord. 
Skulle dere ha noen tips til bøker dere vet kommer ut den kommende måneden så tar jeg gjerne i mot noen hint. 
Klem Beathe


10 kommentarer om “Bøker på ønskelisten min som kommer ut i Februar!

  1. Har lest Piken med Snø i håret og Vredens tid på svensk. Den førstnevnte er perfekt hvis man liker bøkene til Camilla Läckberg, tenker jeg. Den var god. «Vredens tid» har et temmelig spesielt plot.

    Perla kommer nok til å bli en stor leseopplevelse. Har hørt at forfatteren kommer til Norge i slutten av februar og hun skal bokbades på Litteraturhuset. Dit skal i hvert fall jeg.

    Liker

  2. Mange spennende titler som jeg ble nysgjerrig på:-). Men jeg trodde at Katherine Webbb s ny bok kom i mai. Men det er mulig at jeg har tattt kraftig feil.

    Liker

Kommentarer er stengt.