Boktema hos Anette- Denne boken leser jeg akkurat nå + minigiveaway

Da er vi kommet til den første Torsdagen i Februar og det er duket for ukens Boktema hos Anette  i Anettesbokboble. Denne uken vil søte Anette vite hvilken bok vi leser i akkurat nå. Siden jeg har delt med dere tidligere fra boken » jenta som dykket inn i jordas indre » så vil jeg gjerne skrive litt om den andre boken jeg leser nå, «Stolpesnø» av Marit Reiersgård.

«Femårige Oda går ut for å leke i snøen. Hun kommer aldri inn igjen. Det er 25. januar, det snør tett. Brøytebilen dundrer langs de smale veiene i Lier utenfor Drammen. Fem år gamle Oda tar på seg den rosa parkdressen og går ut for å ake. Hun kommer ikke inn igjen til middag, hun er sporløst borte. I nabohuset tyvlåner unggutten Raimo morens bil for å kjøre til den kvinnelige tegnelæreren sin. Han finner henne kvalt, og tilsynelatende voldtatt. Likevel velger Raimo å holde munn om det han ser.Hvilke hemmeligheter er det som skjuler seg i vintermørket?Politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen begynner det vanskelige arbeidet med å avhøre mennesker på et lite tettsted. Alle kjenner hverandre, alle vet noe. Og alle ønsker noe mer for livene sine.»

Denne boken har jeg vært så heldig å få tilsendt fra forlaget, og jeg begynte på den i går kveld slik at jeg ikke har kommet så veldig langt enda. Dette er forfatterens første bok og virker som en meget god bok så langt,og jeg må si at jeg får mer og mer sansen for krimbøker!
Denne uken feirer Anettes boktema 1 år og i den anledning holder hun også en liten giveaway denne uken, så det er bare å kaste seg med på boktema hos Anette. Skulle jeg være så heldig at jeg vant så ønsker jeg meg denne boken.

Har du lyst å være med på ukens Boktema hos Anette eller lyst å se hva andre leser akurat nå så bare trykker du her.

Klem Beathe

15 kommentarer om “Boktema hos Anette- Denne boken leser jeg akkurat nå + minigiveaway

 1. Det hørtes ut som en spennende krimbok. Selv om jeg må innrømme jeg er ganske var på akkurat et temaet.
  Det blir spennende å høre hva du synes når du er ferdig!

  Liker

 2. Denne står i bokhyllen og venter på meg også, blir spennende å høre hva du synes om den. Jeg synes alltid det er spennende å lese krim fra en debutant, har ofte funnet favorittforfattere på denne måten.

  Liker

 3. Jeg er veldig glad i krim, så denne må jeg få lest. Jeg bor dessuten i nabokommunen, så det gjør meg vel nærmest programforpliktet til å lese 😉

  Liker

Kommentarer er stengt.