Smakebit på Søndag – 4: Jenta som dykket inn i jordas indre av Sabina Berman

 Det er Søndag og det  betyr at det er duket for en ny «Smakebit på Søndag» som er en ukentlig utfordring fra Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten. Utfordringen går ut på å dele noen linjer fra boken du holder på å lese i.  I dag har jeg lyst til å dele noen linjer fra boken «Jenta som dykket inn i jordas indre» som jeg var så heldig å få tilsendt fra forlaget fordi de hadde sett  at jeg ønsket meg denne boken:-)

» Havet med gnister av sol helt ut i horisonten. Og så den hvite stranden, der bølgene, oppløst i skum, fosser inn. Og, så, på himmelen, en sol så full av hvitt lys at det renner over sine sirkelrunde bredder. Jeg er tørst. Jeg slutter å skrive for å gå og drikke et glass vann.
Og så, plutselig en dag, en jenta som sitter på et stykke rødt stoff på den hvite sanden med knærne trukket opp mot brystet, med knestrømper og sandaler, en hengslet og uanselig jente som gynger fram og tilbake og mumler: jeg. om og om igjen…»

Vil du være med eller har du lyst å lese andre smakebiter, så kan du gjøre det her.

Klem Beathe

20 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 4: Jenta som dykket inn i jordas indre av Sabina Berman

  1. En av kollegaene mine elsket denne boken da den utkom. Jeg har ikke lest den selv. Sterke bøker er fint av og til, de får en til å tenke. Kos deg med boken og ha en fin helg 🙂

    Liker

  2. Både titelen og omslaget gjør meg nysgjerrig, og smakebiten var ganske så finurlig den også. Om jeg kommer over noen rosende omtaler etter hvert er det ikke utelukket at jeg forsøker meg på den. 🙂

    Liker

  3. Denne boken var ny for meg 🙂 Tusen takk for smakebiten. Det ser ikke helt ut til å være min type bok, jeg styrer unna det meste som er vanskelig.

    Liker

Kommentarer er stengt.