Boktema hos Anette-Min favorittforfatter på bokstaven C

Det er Torsdag og det betyr at det er et nytt boktema hos Anette hos Anettesbokboble. Denne uken vil hun  vite hvem som er vår favorittforfatter hvor enten fornavn eller etternavn begynner på C. Den første jeg kom til å tenke på da er den britiske forfatteren Carole Matthews!

«Carole Matthews is an internationally bestselling author of hugely successful romantic comedy novels. Her unique sense of humour has won her legions of fans and critical acclaim all over the world.»

 Jeg har lest seks av de syv bøkene hun har gitt ut på norsk. Selv om jeg selvfølgelig har likt noen av bøkene hennes bedre enn andre så har jeg aldri blitt skuffet. Om jeg skal plukke ut en favoritt så må det bli den første jeg leste av henne, «Vi møtes på Chocolate heaven» og i den boken møter vi 4 venninner som hjelper hverandre i tykt og tynt, og oppstår det en krise av et eller annet slag så møtes de på ynglingstedet sitt » Chocolate heaven». Jeg liker veldig godt humoren hennes og måten hun skriver på!

Har du lyst til å være med på ukens boktema så bare trykker du her.

Klem Beathe

6 kommentarer om “Boktema hos Anette-Min favorittforfatter på bokstaven C

 1. En helt ukjent forfatter for meg! Er det ikke fint at vi liker, og oppdager, forskjellige forfattere!
  Hvilke type bøker skriver Carole Matthews?

  Liker

 2. Hei og riktig god Torsdag! Måtte skjekke ut boken: Vi møtes på Chocolate heaven, den hørtes så kjent ut at jeg er ganske sikker på at jeg har lest den. Veldig bra bok i så fall, underholdene:)Ønsker jeg ikke var så glemsk, da hadde jeg sikkert husket om jeg hadde lest flere bøker av henne. Godt jeg blogger nå da, så jeg slepper å huske alt jeg leser, er litt gullfisk:)

  Liker

 3. Hehe.. kjenner litt til det der med husken, er ikke helt som den har vært her heller;-)Mulig jeg har noen anmeldelser liggende ute på bloggen min fra de andre bøkene av henne jeg har lest, du får titte etter så får du se om du husker… hihi

  Liker

 4. Jeg liker tittelen Vi møtes på Chocolate Heaven! Jeg er nemlig veldig glad i sjokolade 😉 Ellers er forfatteren ganske så ukjent for meg også, så skal sjekke ut omtalene dine!

  Liker

Kommentarer er stengt.