Topp 10- Disse bøkene skal jeg lese først!


Det er Tirsdag og det betyr at det er klart for ukens Topp ten liste som er laget av bloggen The broke and the Bookish. I ukens utgave kan vi selv velge tema og denne uken gjør jeg det enkelt og greit, jeg skal lage en liste over de ti neste bøkene jeg skal lese, men de blir ikke nødvendigvis lest i akkurat denne rekkefølgen!

 1. » Alef» av Paulo Coelho
 2. » De hvite englene» av Julia Gregson
 3. » Havfruestolen» av Sue Monk Kidd
 4. «Sirkelen» av Mats Strandberg & Sara B Elfgren
 5. » Tirsdagsdamen» av Monika Peetz
 6. » Drømmeløs» av Jørgen Brekke
 7. » The secret dreamworld of a shopaholic» av Sophie Kinsella
 8. » Stolpesnø» av Marit Reiersgård
 9. » la meg synge deg stille sanger» av Linda Olsson
 10.  «Fristet over evne» av Jill Mansell

 Hvilke bøker skal du lese og har du en topp ti liste og har lyst til å være med, så trykker du på bildet øverst her.

Klem Beathe

7 kommentarer om “Topp 10- Disse bøkene skal jeg lese først!

 1. Hei og god tirsdag! Ser ut som du blir og kose deg framover med en masse gode bøker:)La meg synge deg stille sanger må du ihvertfall glede deg til:) Har ikke så mye å si om de andre siden jeg ikke har lest noen av de, men gleder meg å høre hva du synes om dem:)

  Liker

 2. Flott innlegg:) Kanskje jeg skal vie et innlegg til det boktemaet:)Av de du lister opp ovenfor har jeg lest «Sirkelen» og «The Secret Dreamworld of a shopaholic»:)Flotte bøker begge to!

  SV;Takk Beathe! Ble nysjerrig på denne boka etter å lest en omtale hos Julies Bokbabbel.

  Liker

 3. Mange godbiter her 🙂 Havfruestolen ble jeg litt skuffa over. Ikke fordi den var så dårlig, men fordi «Bienes hemmelige liv» var så mye bedre og forventningene var så store 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.