Boktema hos Anette-Denne boken gleder jeg meg til å lese i år!

Det er Torsdag og det er klart for boktema hos Anette med bloggen Anettesbokboble. Denne uken skal vi fortelle om en bok eller flere som vi gleder oss veldig til å lese nå i år! Det er mange bøker jeg gleder meg til å lese men valget mitt faller på disse to:

This novel is set in Greece through the turbulent years of 1917, when a devastating fire sweeps through the thriving Greek city of Thessaloniki, through wars to 2007.
Greeks, Christians, Jews, Muslims and Turks stride through these pages but the author skilfully links them all with the story of Katerina and Demetri whose lives are torn apart by Demetri’s demanding father and by war. 

Denne boken kommer ut på norsk i August og det er bare å glede seg!

En svensk sensasjon. Solgt til forlag over hele verden på rekordtid. Twilight møter Fucking Åmål. Du har aldri lest maken! Engelsfors. Vakkert navn, gudsforlatt sted. Omgitt av dype skoger der mennesker ofte går seg vill og forsvinner. Seks jenter har akkurat begynt på videregående. De har ingenting til felles ? bortsett fra at de har selve ondskapen i hælene. Nå tvinges de til å samarbeide for å overleve. En natt da månen på mystisk vis er farget rød, føres seks ungdommer til den nedlagte folkeparken. De vet ikke hvordan de er kommet dit, eller hvorfor de er der. Men uten hverandre kommer de ikke til å overleve. En svensk småby blir åstedet for en kamp mellom det onde og gode. Sirkelen byr på nesten 500 sider med intens spenning, kjærlighet, magi, håpløse foreldre, lekser, død og vennskap. My So Called Life møter Buffy the Vampire Slayer i Twin Peaks. Eller kanskje Twilight i Fucking Åmål?

Etter å ha lest bare positive omtaler om denne boken så måtte jeg bare skaffe meg denne og den er nå på vei hjem til meg!YEAH

Det kunne liksågodt vært to helt andre bøker som ble med her, for det kommer mange gode bøker i løpet av året og jeg har mange bøker liggende ulest,denne gangen ble det disse to.

Har DU noen bøker som du bare gleder deg så mye til å ta fatt på, så bli med på denne utfordringen da vel! Om du trykker på bildet øverst  så får du info om hva du må gjøre for å være med!

Klem Beathe

18 kommentarer om “Boktema hos Anette-Denne boken gleder jeg meg til å lese i år!

 1. Sirkelen har jeg lest, men Victoria Hislop vil tå på listen over hva jeg skal lese dette året.
  Gled deg til Sirkelen, forresten. Den er virkelig bra!

  Liker

 2. Sirkelen likte jeg virkelig godt, håper den faller i smak, Beathe 🙂 Hislop har jeg ikke forsøkt meg på men Øya skal jeg nok få lest engang.

  Liker

 3. Gled deg masse til Sirkelen, Beathe, den er virkelig god! Ellers så gleder jeg meg til å høre hva du synes om The Thread. Jeg har bare løst Øya, men den likte jeg til gjengjeld godt 🙂

  Liker

 4. Så spennende med Hislop's bok! Den har jeg også lyst til å lese!! Og Sirkelen har du vel kanskje fått i posten allerede? Gleder meg til å høre hva du syns 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.