Litt stolt !

Hei

Jeg var så heldig å få tilsendt manuset til Skjebnesøstrene av Eleanor Brown fra Pantagruel forlag i begynnelsen av November og etterpå fikk jeg hendvendelse fra forlaget om de kunne få sitere noe fra bokanmeldelsen min og trykke på boken. Selvfølgelig skulle de få lov til det! Må si som jeg sier i overskriften, jeg er litt stolt for dette skjer ikke meg hver eneste dag!

Jeg ble kjempeglad når denne dukket opp i postkassen min i dag og den skal leses igjen om litt!

Ha en super ettermiddag kjære dere!

Klem Beathe


12 kommentarer om “Litt stolt !

  1. Nå syns jeg du er veeeeldig forsiktig – syns du kan være kjempestolt! Bare det å få den tilliten fra forlaget at du får lese på forhånd er verdt å være stolt av. At de siterer deg, er jo en ekstra bonus. Gratulerer 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.