Litt stolt !

Hei

Jeg var så heldig å få tilsendt manuset til Skjebnesøstrene av Eleanor Brown fra Pantagruel forlag i begynnelsen av November og etterpå fikk jeg hendvendelse fra forlaget om de kunne få sitere noe fra bokanmeldelsen min og trykke på boken. Selvfølgelig skulle de få lov til det! Må si som jeg sier i overskriften, jeg er litt stolt for dette skjer ikke meg hver eneste dag!

Jeg ble kjempeglad når denne dukket opp i postkassen min i dag og den skal leses igjen om litt!

Ha en super ettermiddag kjære dere!

Klem Beathe


12 kommentarer om “Litt stolt !

  1. Nå syns jeg du er veeeeldig forsiktig – syns du kan være kjempestolt! Bare det å få den tilliten fra forlaget at du får lese på forhånd er verdt å være stolt av. At de siterer deg, er jo en ekstra bonus. Gratulerer 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.