Hjemmebibliotek / Bokhyller

Hei igjen:-)

Mange av dere har gjerne hjemmebibliotek selv hjemme, jeg har surfet litt etter inspirasjon til hva jeg kan gjøre hjemme selv og har kommet over en del fine bilder som jeg har lyst til å dele med dere.

        Dette skal visstnok være selveste Oprah sitt hjemmebibliotek.

                                     Noen fine bokhyller!

                              (Alle bildene har jeg funnet på google )

Klem Beathe

6 kommentarer om “Hjemmebibliotek / Bokhyller

  1. Herlig! De bildene passet meg midt i blinken (og til gårsdagens innlegg hos meg) Jeg drømmer nemlig om et lite bibliotek. Mens nå er det bøker både her og der…
    Mange herlige boktips og forfattertips du har å komme med! Jeg har nettopp avsluttet en krimbok – og vil over på en annen sjanger nå. Ha en fin dag! Klem

    Liker

  2. @Liv hege: Tusen takk for det:-) Bra du minnet meg på innlegget ditt, glemte å gå inn igjen å kommentere der. Et eget bibliotek hadde vært midt i blinken her også, bare lurer på hvor jeg skal få plass… hihi. ha en super dag du også:-)

    Liker

Kommentarer er stengt.