Boktema hos Anette-3 forfattere jeg ønsker ville skrive enda en bok.

   Det er Torsdag og det betyr at det er duket for Boktema hos Anette som har bloggen Anettesbokboble. Denne uken skal vi fortelle om hvilke 3 forfattere vi skulle ønske  ville skrive enda en bok.

 • Vannessa Diffenbaugh, som har skrevet den fantastiske boken om «Blomstenes hemmelige språk«, og når dette var hennes debut roman så kan vi bare glede oss til resten og måtte hun skrive mange, mange bøker i  årene som kommer.

 •  Celèstine Vaitè, en forfatter fra Tahiti som har skrevet en del bøker, som særlig tar opp mor/datter forhold fra hjemlandet hennes og kvinner og menns rolle i samfunnet på Tahiti. Bøker som «Laken, løk og kokosmelk» og » Kloke kvinner og troll til menn» har hun skrevet. Jeg kunne absolutt tenkt meg å høre mer fra henne.

 • Karin Brunk Holmqvist, en  Svensk forfatter som har skrevet disse herlige bøkene om eldre fra landsbygda.  «Potensgiverne»,»Rapsgubbene» og «Sirlie gentlemenn søkes» er bøker som traff meg rett i hjertet og jeg kunne tenkt meg flere slike historier.

 Har DU lyst til å være med på ukens boktema hos Anette så bare trykker du på det øverste bildet for å komme inn på bloggen til Anette, der finner du ut hvordan du skal gå frem for å være med.

Hvilke 3 forfattere kunne du tenke deg  skrev enda en bok?

 Klem Beathe

15 kommentarer om “Boktema hos Anette-3 forfattere jeg ønsker ville skrive enda en bok.

 1. Jeg er enig med deg når det gjelder Karin Brunk Holmqvist, hennes bøker er virkelig flotte 🙂

  De andre to forfatterne kjenner jeg ikke. Utenom at jeg skal straks igang med Blomstenes hemmelige språk.

  Liker

 2. Hei! Bra liste av forfattere, må faktisk innrømme at jeg tror ikke jeg har lest noen av bøkern de har skrevet. Men jeg vet jeg skal lese Blomstenes hemmelige språk i år:) Artig uke tema!

  Liker

 3. Flott innlegg! «Blomstenes hemmelige språk» står i bokhylla og venter, det skal bli spennende å se om jeg blir like begeistret for den som mange andre 🙂 Karin Brunk Holmqvist har skrevet mange bøker på svensk som går an å bestille på capris.no hvis man ikke klarer å vente til de blir oversatt til norsk! Klem fra Anette 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.