Har du din egen lesekrok?

Heisann!

Etter at jeg måtte ta litt av stuen min for å lage et lenge etterlengtet soverom til min datter, så har stuen min blitt betraktelig mindre. Dermed måtte en egen lesekrok og/eller blogghjørne vike for en stakket stund ( noen år ) Nå vrir jeg hjernen min for å prøve å finne en annen løsning på dette… imens kan jeg og kanskje dere finne litt inspirasjon i disse bildene.. Vet ikke om dere fikk sett «Tid for hjem» i  går, men jeg fikk sansen for det biblioteket som de laget for huseierne og det var noe lignende dette..

Tenk å få sitte inne i bokhyllen å lese da? Kan det bli bedre?
Tror nok at jeg ville hatt  det litt mer romslig rundt meg, men det var litt kult!

 Noe annet finurlig hun interiørdesigneren som var med i tirsdagens utgave av «Tid for hjem» var en bokstøtte og lignet veldig på denne ..

Artig sak det der!  Når man «googler» lesekrok eller lesehjørnet så kommer det frem en del fine bilder fra diverse interiør blogger av lesekroken de har hjemme, utrolig mye flott. Masse inspirasjon å hente der. På en av dem så var det en sjeselong lignende denne, tenk så herlig å kunne synke ned i en slik, ha masse puter oppi og  et pledd, ta frem en kjempegod bok og en stor kopp te å bare nyte en herlig lesestund!

Selv leser jeg på sofaen  eller i sengen, men har ett ønske om egen lesekrok høyt oppe på min ønskeliste.

Har du din egen lesekrok hjemme?

Klem Beathe

9 kommentarer om “Har du din egen lesekrok?

 1. Fra jeg var veldig ung (sånn ca 6 år) så har jeg ønsket meg et bibliotek. Faktisk! Ifølge min mor var jeg nokså plagsom på akkurat det området. Mine foreldre var nemlig ingen lesehester, og jeg tok igjen for hele familien og naboene med..
  NÅ har jeg imidlertid mitt eget bibliotek! Med en herlig natuzzi skinnsofa hvor man kan «flippe ut» en fotskammel til 2 av setene. Riktignok har jeg gått over til e-bøker, men det kommer av at både hele biblioteket og soveromsbokhyllene truer med å sprenge sine grenser. Jeg elsker å sitte i sofaen min med en stor varm kopp te og ei ny bok foran nesa. En dag skal jeg ta bilde av «kroken» min, for egentlig så er jeg nokså stolt av den. Endelig 🙂

  Liker

 2. @KindleJoy:Så herlig:-) Gleder meg til å se bilde av biblioteket ditt:-) Har sånn stressless sofa fra Natuzzi men jeg glemmer jo at jeg kan trekke ut og få fotskammel… hehe..bøkene mine har jeg i inneboden, men har store planer om å kjøpe meg bokhyller etterhvert. Bøkene fortjener jo å få stå fremme ikke sant? Kjøpe meg en bokhylle som jeg har på soverommet til de uleste bøkene mine så rommet mitt kan jo nesten minne om en liten lesekrok;-)
  E-bøker er jeg litt nysgjerrig på og vurder å kjøpe meg lesebrett.

  Liker

 3. Før var sengen og sofaen min to lesesteder (hjemme altså :-)). Men så var vi så heldig å arve to flotte lenestoler av mine svigerforeldre, og nå er den ene av dem absolutt min lesekrok.
  På loftet har vi innredet et kombinert kontor og bibliotek, så det er ikke mange av bøkene mine som står i stuen. Jeg har en skal lese hylle, men det er alt. Egentlig kunne jeg tenkt meg en hel vegg med innebygde bokhyller. Tenk så fantastisk!

  Liker

 4. @ Astridterese:Ja, det hadde vært noe det:-)) Så herlig med gode lenestoler å sitte når en skal nyte en lesestund. Et hjemmekontor står også på min ønskeliste:-)

  Liker

 5. Har ingen.. Men drømmen er jo at når man får hus, så skal det ha et lite bibliotek. Med sånn chaselong som du har bilde av nederst 😀

  Liker

Kommentarer er stengt.