Topp 10 – Forfattere jeg skulle ønske skrev en bok til!

Bloggen The Broke and the Bookish har hver Tirsdag en topp 10 liste. Denne gangen er temaet en topp 10 liste over hvilke forfattere vi skulle ønske kunne skrive en bok til.

 1. Nicholas Sparks, som har skrevet  blant annet » Dear John» og «The Notebook».  Han har skrevet  boken » et vanskelig valg » også. Jeg håper det kommer flere.
 2. Vanessa Diffenbaugh, som nettopp kom med debut romanen «Blomstenens hemmelige språk». Jeg håper det kommer  mange flere.
 3. Cecelia Ahern, jeg får aldri nok av forfatterens magiske verden og måtte det komme mange flere av denne sorten fra henne.
 4. Anette Moe, Norsk forfatteren som har skrevet 2 krimbøker som jeg syntes var veldig gode. Håper hun gir ut flere krimbøker om gjerningsmannsprofiløren Ernst Lier.
 5. Maria Amelie, leste hennes bok i 2010 og jeg ble veldig fascinert av hennes måte å overleve på i en heller håpløs situasjon som foreldrene egentlig satte henne i når de valgte å komme «ulovlig» inn i norge. Likte veldig godt måten hun skriver på og jeg håper på flere fra henne i fremtiden.
 6. Carole Matthews, hun har skrevet en del bøker og langtfra alle har blitt oversatt til Norsk, noe som er mitt ønske sammen med at jeg håper hun skriver flere bøker. Hun skriver romatiske komedier i den såkalte «chick- lit» sjangeren.
 7. Cecilia Samartin, selv om jeg ikke har rukket å lese alle bøkene jeg har liggende av henne enda så håper jeg at hun kommer med flere historier.
 8. Victoria Hislop, hun gir ut «Tråden» i august på norsk, men likevel så håper jeg ikke at hun har lagt penn og papir fra seg av den grunn.
 9. Celèstine Vaitè, en forfatter fra tahiti som har skrevet flere bøker om mor/datter forhold i hjemlandet. Hun har gitt ut flere bøker og kun to er oversatt til norsk. Jeg kunne godt tenkt meg å høre mer fra henne.
 10. Karin brunk Holmqvist, som vi alle kjenner fra potensgiverne,Rabsgubbene og sirlie gentemen søkes. jeg falt pladask for disse eldre fra landsbygda og jeg vil ha mer av det, sånn er det bare.

Det er første gangen jeg er med på dette og det var kanskje litt på tide.

Hvilke 10 forfattere kunne DU tenke deg skrev en bok til?

  4 kommentarer om “Topp 10 – Forfattere jeg skulle ønske skrev en bok til!

  Kommentarer er stengt.