Bokanmeldelse – Dei tek ikkje tran i Texas av Sigmund Falch

Fra forlaget

Den utrettelige forfatteren har trålet arkivene på Nasjonalbiblioteket og flere museer på jakt etter blinkskudd, og vi kan bare fastslå at fangsten er imponerende!

«Hysterisk morsomt!» Dagfinn Lyngbø

» ..dette er helt ærlig det morsomste jeg har lest.»
– Anne-Kat. Hærland

Min mening om boken

Det var mye bilder og lite tekst i denne boken, så det gikk ikke lange stunden å lese den ferdig! Det var en koselig og morsom bok som inneholdt mange fine bilder fra en forlengst svunnen tid. Jeg lo godt  av denne og jeg fikk lyst til å sitere noe fra boken:

  • Ein dag fekk vi nok av gnellet hennar. Vi pakka ho på hesten og sende ho til Sauda.
  • Håkon hadde lukkast med å lage en » Kvintmaskformator». No gjaldt det berre å finne ut kva faen det var for noko.
  • Sjølv langt ut på sommaren var Ingvald prega av at han ikke hadde fått mandel i grauten denne jula heller.

 Dette er en bok som det er vel verd å få med seg, jeg koste meg med denne. Forfatteren har hatt litt av en jobb og lete frem disse bildene som passet godt til tekstene. Denne boken var jeg så heldig å få tilsendt av Schibsted forlag, tusen takk for det:-)

Klem Beathe

2 kommentarer om “Bokanmeldelse – Dei tek ikkje tran i Texas av Sigmund Falch

  1. Høres ut som en morsom bok. Ser du leser «En aften på Kreta» også. Har lest litt av henne, bra! Bør kanskje få lest denne jeg også:-) Når jeg får tid.. Ønsker deg en riktig GOD JUL:0) Juleklem fra meg 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.