100 Books In A Year Reading Challenge 2012

Hei

Har meldt meg på en leseutfordring for første gang som går ut på å lese 100 bøker eller flere i løpet av 1 år. Perioden løper fra 1. Januar – 31 desember 2012. Det blir spennende å se hvordan det går.

Har du lyst til å melde deg på så kan du gjøre det her. Der står det også detaljer på hva du må gjøre for å være med.

Jeg har ikke laget liste  over hvilke 100 bøker jeg skal lese enda, men det kommer ( kanskje ) etterhvert.

klem Beathe

4 kommentarer om “100 Books In A Year Reading Challenge 2012

 1. Så lurt, så får en lest litt mer enn det enn ellers får!
  Gleder meg til juledagene, har mange bøker som venter. Blir nok litt bloggstille hos meg ei uke, tneker jeg, på dagtid er det barna og familien, på kveldstid bøker 🙂

  Ønsker deg og dine en riktig god jul!
  Håper dere får gode juledager!
  Juleklem Tonje

  Liker

 2. @ dagdrømmeren: Tusen takk for det:-) Det kan være godt med en liten bloggpause også og i julen blir det familien som blir prioritert naturlig nok. Ønsker deg og dine en riktig god jul:-) Juleklem Beathe

  Liker

Kommentarer er stengt.