Boktema hos Anette- Denne boken leser jeg akkurat nå!

Hos Annette som har bloggen Anettesbokboble skal vi denne uken snakke om den boken vi leser akkurat nå. Boken jeg leser nå er

En morder lyver aldri alene er skrevet av Maria Lang og boken har blitt utgitt i Norge hele 3 ganger,den første i 1950. Siterer følgende fra bokomslaget:
En klassisk krim med nostalgisk 1940-talls atmosfære!
Det er sommer og feriestemning. En liten gruppe lett sofistikertevenner tilbringer noen late ferieuker sammen på en liten øy langt fra de nærmeste naboene. Solen skinner, og dagene går med til å bade, spise deilig mat og sladre. Hver og en i vennegjengen bærer på sine hemmeligheter, og det ulmer under overflaten … Snart skal ond og brå død ødelegge feriestemningen. Så skjer mordet, liket forsvinner – og dramatikken er i gang.

Jeg har ikke kommet så veldig langt med denne enda, nå før jul har jeg ikke tid å lese så mye på dagtid så det blir kun på sengen om kvelden jeg får lest litt. Gjestene har nettopp kommet til denne øyen og den hittil perfekte fasaden alle har så vidt begynt å slå litt sprekker så mye kan jeg si. Gleder meg til fortsettelsen, virker som en ok bok.

Hvilken bok leser DU akkurat nå? Bli med på Anettes boktema da vel!

Klem Beathe

6 kommentarer om “Boktema hos Anette- Denne boken leser jeg akkurat nå!

  1. Heisann! Denne krim'en har jeg prøvd meg på, men den var nok ikke noe for meg, så jeg ga den istedet bort til noen som likte den mye bedre enn meg 😉 God helg 🙂

    Liker

  2. Hei på deg Beate…da fant jeg veien til bloggen din, og her var det mye info. ang bøker..jeg leser også bøker, men det går mer på det åndelige hos meg når jeg leser, siden jer er opptatt av det på den andre siden..av og til leser jeg krim og da faller jeg for Jo Nesbø sine bøker 🙂 ønsker deg en fin Jul sammen med familien…Ønsker deg også Velkommen til min blogg, og muligens blir du en følger av min også 😉 du fikk ivertfall en ny følger i kveld..

    Hilsen kommer fra Ann-Christin.

    Liker

Kommentarer er stengt.