Lesemål for 2012

Nå står 2012 på trappen og jeg har lyst til å gjøre litt mer ut av denne bloggen etterhvert enn det som jeg har gjort hittil. Nå er jeg jo ganske fersk i dette «bokbloggefaget» om jeg kan kalle det for det og har brukt litt tid for å føle meg litt frem. Jeg har satt opp noen lesemål for det kommende året og skal etter beste evne etterfølge disse.

1.Delta på 1-2 ulike nye leseutfordringer!

Da tenker jeg for eksempel på Off the shelf og den som heter Book chick city som går ut på å lese minst 100 bøker på 1 år.

2.Fortsette på de leseutfordringene jeg er med på.

Er av og til med på Boktema hos Anette i Anettesbokboble og Flukten fra virkelighetens » En Smakebit på søndag.» Målet må jo være å være mye oftere med enn det som jeg har vært nå i høst.

3.Bokkjøp-begrensninger.

Her har jeg mye å gå på, gav meg selv kjøpeforbud i sommer og skulle ikke kjøpe flere bøker i 2011, for å si det sånn så har jeg aldri kjøpt så mye bøker som høsten 2011. Hehe…sånn kan det også gå!
Jeg MÅ begrense bokkjøpene mine litt så jeg skal prøve på å ikke kjøpe mer enn max 2 bøker pr mnd. Dette gjelder ikke om jeg kommer over noen supertilbud… for de har man ikke råd til å gå glipp av.

4. Notere underveis.

Jeg skriver bokanmeldelse stort sett med det samme boken er ferdiglest, men jeg sliter innimellom med å huske hvor i boken jeg fant en setning eller et sitat som jeg ønsker å ta med i omtalen, så derfor har jeg kjøpt meg en notatbok som jeg skal notere i. Problem løst.

5. Holde Giveawayer.

Har lyst til å holde en eller flere giveawayer her på bloggen i løpet av 2012.
En grei måte å få bloggen min ut til flere lesere og ikke minst så er det kjekt å være litt «julenisse» også!

6. Lese mellom 75-100 bøker.

Om jeg setter meg som mål å lese 100 bøker på 1 år så blir det vel ca 2 bøker i uken,det skulle vel gå greit det.

7. Lese bøker på Engelsk.

Har en «skrekk» for å lese bøker på Engelsk uten at jeg helt vet hvorfor. Det går jo helt fint å se filmer på Engelsk uten tekst så hvorfor det virker så skremmende med en bok kan jeg ikke helt forklare. Uansett så skal jeg sette meg selv ett mål om å lese 4 Engelske bøker i løpet av 2012. Det høres nok ikke så mye ut men jeg starter såpass lavt så kan jeg heller overgå meg selv ved å lese flere!

8. Skrive lister over bøker.

Skal sette opp en liste over hvilke bøker jeg skal lese i løpet av 2012, noe som ikke burde by på de største utfordringer for jeg er en skikkelig liste-guri og har lister for de fleste ting.

Dette var mine lesemål for 2012, har du lesemål?

Klem Beathe

2 kommentarer om “Lesemål for 2012

  1. Her var det mange spennende – og fornuftige – lesemål. Mine mål for neste år er at jeg skal kose meg med bøkene, riktig nyte dem og ikke gape over for mye 🙂 Juleklem fra Anette 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.