Bokanmeldelse – Et sted i nærheten av Cecelia Ahern.

Omtale fra forlaget

Ny magisk roman fra bestselgerforfatteren CeceliaAhern Lurer du noen gang på hvor det blir av alt som forsvinner? Det har SandyShortt gjort siden hun var ti år og nabojenta Jenny-May ble borte. I virkeligheten var Jenny-May gatens slemmeste jente, men etter at hun forsvant og ble fremstilt på skjermen i de tusen hjem med sitt lyse hår og sine blå øyne. Men så en dag forsvinner Sandy selv. Endelig får hun svar på noen av de spørsmål som har hopet seg opp i henne – og hun finner noe hun slett ikke hadde regnet med. «Lettlest, koselig – tvers gjennom en «ekte» Ahern!» Hamburger Morgenpost

Omtale

Helt siden Sandy Shortts klassevennine forsvant for mer enn tyve år siden, har Sandy vært besatt av å finne ting som har forsvunnet. Så en dag forsvinner Sandy selv. Hun snubler over stedet og menneskene hun har lett etter hele livet, i en verden som er fjern fra den hun kjenner. Hun får svar på mange spørsmål, men nå må hun lete etter veien hjem.

Min mening om boken

Dette er den andre boken jeg har lest av denne forfatteren og jeg tror jeg må lese alle bøkene hennes. Denne boken er lettlest og magisk, jeg hadde store problemer med å legge denne fra meg og i dag bare MÅTTE jeg lese den ferdig.Jeg koste meg virkelig og hadde mange gode øyeblikk med denne herligheten av en bok.
Jeg tipper på at denne boken kommer til å ligge under mange juletrær denne julen, og har du ikke kjøpt alle julegavene enda så har du ett godt julegavetips her!
Denne boken var jeg så heldig å få tilsendt av Bazar forlag.

2 kommentarer om “Bokanmeldelse – Et sted i nærheten av Cecelia Ahern.

Kommentarer er stengt.