En julehilsen fra Pantagruel

Hadde med meg en liten hentelapp fra posten når jeg var å handlet i sted og jeg var spent når jeg åpnet den store konvolutten når jeg kom hjem. Inni der lå det nemlig en julehilsen fra Pantagruel forlag..

Gjett hva jeg skal kose meg med i dag!

Sjokoladen skal jeg kose meg med uten så mye som et snev av dårlig samvittighet!

Bakpå boken står det: The Postmistress er en historie om to verdener- en knust av vold, den andre bevisst naiv. To kvinner hvis jobb det er å avlevere nyheter,men som begge møter problemer med å gjøre det!

Tror nesten jeg må begynne på denne i dag! Men nå må jeg skynde meg om jeg skal rekke å rydde litt og brette litt klær før Skiskyttergutta skal ut å gå. Håper de norske får farten litt opp i dag, lett for meg å si som sitter klistret fast til tv skjermen ikke sant?

Ha en fortsatt fin lørdag folkens!

Klem Beathe

3 kommentarer om “En julehilsen fra Pantagruel

  1. Hei Beate!
    Ser at du har svart meg inne på kommentarfeltet på din egen blogg…et lite tips til deg er at du svarer andre bloggere på deres blogg eller mail, fordi det er nok sjelden man går inn på samme innlegg og ser på kommentarene hos de man har skrevet til…ikke noe kritikk…bare for å hjelpe…

    klem fra Kristin

    Liker

Kommentarer er stengt.