Bokanmeldelse – Faren av Sylvia Olsen

Bokanmeldelse av Faren skrevet av Sylvia Olsen

Beskrivelse

«Faren» er en sterk og gripende beretning om ungjenta Silje som vokser opp i et hjem preget av barnemishandling og incest. Silje er ei jente som bærer på rike evner og muligheter, men hennes vei fra barn til kvinne skal vise seg å bli alt annet enn enkel. Boka utgjør et tidløst skjebnedrama om angst, skyld, søken etter egen identitet og om kampen for å overleve. Boka er skrevet for å gi ofrene et ansikt og et håp, for å gi støtte og oppmuntring og for å vise at det kan være et lys i tunnelen. «Faren» er en sann historie. Les den – ikke minst for å forstå!

Min mening om boken

Husker jeg brukte flere dager etter å ha mottatt boken før jeg «mannet» meg opp til å begynne og lese den fordi jeg visste det kom til å bli sterk kost.

Allerede fra første side i boken blir man grepet av disse grusomme handlingene som ingen barn i hele verden skulle være nødt til å oppleve noengang.
Forfatteren skriver så levende at det føles som man følger Silje på nært hold gjennom hennes erfaringer, og man får så lyst å ta den lille jenten inntil seg og si at alt kommer til å bli bra.Det er ikke til å unngå å bli glad i Silje.
Dette er en bok som er vanskelig å legge fra seg,man har så lyst å se hvordan det går med henne, men samtidig er det nødvendig med fordøyelsespauser for dette er sterk kost.

Forfatteren av boken tar opp ett uhyre viktig tema for dessverre så er det mange barn der ute som blir utsatt for slike handlinger hver eneste dag. Dette er en bok som burde stå i i bokhyllen i etterhvert hjem!

Denne boken MÅ leses, så har du ikke lest den enda så er det på høy tid!

5 kommentarer om “Bokanmeldelse – Faren av Sylvia Olsen

  1. Hei Beathe 🙂 Så koselig å oppdage en ny bokblogg! Bedre ble det når vi har samme fornavn og født i samme stjernetegn, hehe. Jeg legger deg til i blogg-listen min, håper det er greit.

    Liker

  2. Kjempekoselig at du vil være med på give awayen min, og at du vil følge bloggen. Så koselig med en bokblogg:0)) Jeg elsker å lese bøker, selv om det ikke blir så mye på hektiske hverdager. Gleder meg til å lese om bøker du anbefaler! Så gøy:) Legger meg selvfølgelig til som følger. Ha en fin kveld:0)

    Liker

  3. Har en PC som er syk om dagen, så det er ikke så mye jeg får vært inne på nett. Så koselig at du likte soverommet:0)) Vi festet sengegavlen med to skruer ganske langt nede på veggen, sånn at de ikke syns.Ha det fint=) Klem

    Liker

Kommentarer er stengt.