Boktema hos Anette- Favorittboken som ble film!

Hei

Slenger meg for andre gang på Boktema hos Anette og denne gangen skal man fortelle om en favorittbok som det har blitt film av.

Jeg velger meg boken «Eat,love and Pray» av Elisabeth Gilbert. Boken heter «Lykken,kjærligheten og meningen med livet» på norsk og jeg har forløpig lest den 2 ganger.

Omtale

Elizabeth Gilberts liv er tilsynelatende perfekt. Hun og mannen prøver å få barn, hun har en utfordrende jobb og et vakkert hjem. Men alt dette overskygges av Elizabeths sterke ønske om å finne meningen med livet. Etter en vond skilsmisse og periode med depresjon legger hun alene ut på en lengre reise til Italia, India og Indonesia. I løpet av denne turen finner hun både etterlengtet balanse og kjærlighet. Historien om Elizabeth fortsetter i Evig din.

Dette er en fantastisk bok som jeg hadde problemer med å legge fra meg.
Gleden var stor da det ble kjent at det skulle lages film av denne boken og da med selveste Julia Roberts i hovedrollen. Da filmen endelig kom så ble jeg litt «skuffet» for en sterk «scene» fra boken var helt utelatt i filmen, ellers en bra film som jeg har sett flere ganger!

2 kommentarer om “Boktema hos Anette- Favorittboken som ble film!

Kommentarer er stengt.