Bokanmeldelse – Nattønsket av Anne B Ragde

Hei

Denne boken leste jeg i vinter men har ikke skrevet en bokanmeldelse på den enda før nå!

Fra bokomslaget

Ingunn har stor appetitt på menn og sørger alltid for å være den som gjør det slutt. Som musikkjournalist i Adresseavisen møter hun mange, og på nettsjekking kan hun treffe andre typer menn og være sikker på at det ikke blir for stor nærhet. Hun priser seg lykkelig for at hun ikke har det som kollegaene sine – den naive vikaren Tonje som er like himmelfallen hver gang hun blir dumpet, og Anja som har levd i skyggen av den selvopptatte forfattermannen sin i atten år og som sier at sex sikkert ikke er så viktig som folk skal ha det til. I et svakt øyeblikk bestemmer Ingunn seg for å begynne å trene. På den første turen med de nye gåstavene møter hun en mann som ikke så lett lar seg glemme. Nattønsket er en sanserik kjærlighetsroman om å møte det ukjente, og om å våge å velge.

Omtale

Ingunn er musikkjournalist i Adresseavisen, og har en stor appetitt på menn. Gjennom jobben møter hun mange, men hun sørger alltid for at hun er den som gjør det slutt. Gjennom nettsjekking møter hun andre typer menn, og der kan hun være trygg på at det ikke blir for stor nærhet. I et svakt øyeblikk bestemmer Ingunn seg for å begynne å trene, og på den første treningsturen møter hun en mann som ikke så lett lar seg glemme.

Redaksjonell omtale

Anne B. Ragde har tatt steget videre etter Neshov-trilogien. Det var Torunn Neshovs fornektelse av kjærligheten som ga Ragde ideen til Nattønsket. Her råder en motsatt innstilling til både kjærlighet og sex. Nå møter vi Ingunn, en 39 år gammel musikkjournalist som lever livet fullt ut med sommerlig festivalliv med stadig nye menn. Men ønsker Ingunn noe mer korte, uforpliktende forhold? Nattønsket er stor kjærlighetsroman fra Anne B. Ragde, preget av friske erotikk-skildringer og velkjent Ragde-humor. Norges mest populære forfatter er tilbake – med et smell.

Min mening om boken

Etter å ha lest Neshov-triologien så må jeg si at jeg ble skuffet over boken, mest fordi den ble for erotisk etter min smak.Joda, innmellom var boken helt ok og den velkjente Ragde-humoren skinte gjennom. I det store og hele ble det litt for «porno» for meg, så derfor ble jeg ikke veldig imponert dessverre.