Bokanmeldelse – Mange liv, mange mestre av Brian L Weiss

Hei

Denne boken leste jeg også i sommer, men har ikke skrevet bokanmeldelse på den enda, så her kommer den!

Fra bokomslaget

En gripende beretning om en leges åndelige oppvåkning: utforskningen av Catherines tidligere liv ga både lege og pasient en ny bevissthet om livet. Catherine var plaget av skremmende mareritt og invalidiserende angst. Atten måneders intensiv psykoterapi hosl egen og psykiateren Brian L. Weiss ga ikke resultater. Både psykiater og pasient var nær ved å gi opp. Catherines problemer syntes å være uløselige. Som en siste utvei bestemte Weiss seg for å prøve hypnose. I dyp trance forteller Catherine om vonde opplevelser fra tidligere liv. Til Weiss’ forbløffelse gjenopplever hun deler av tidligere inkarnasjoner hele 4000 år tilbake i tid. Hun forteller om møter med kloke åndevesener i ‘mellomstadiet’ mellom livet og døden, og hun kanaliserer budskap om Weiss’ egen familie, blant annet hans avdøde sønn, og om hans oppgave i dette livet som læremester og forfatter. Denne klassikeren ble utgitt første gang på norsk i 1991, og er solgt i over 1 million eksemplarer på verdensbasis.

Omtale

Catherine var plaget av skremmende mareritt og invalidiserende angst, og selv 18 måneders intensiv psykoterapi hos psykiateren Brian L. Weiss var resultatløse. Som siste utvei bestemte Weiss seg for å prøve hypnose. I dyp trance fortalte Catherine om vonde opplevelser fra tidligere liv. Hun gjenopplevde deler av tidligere inkarnasjoner, hun fortalte om møter med kloke åndevesener i mellomlivstadiet, og hun kanaliserte budskap om dr. Weiss’ familie og hans avdøde sønn.

Min mening om boken

Denne boken er jo basert på en sann historie, jeg ble grepet fra første ord i boken, slike tema som dette fasinerer meg veldig og ikke minst så har jeg stor tro på at det er mye mer mellom himmel og jord enn mange andre steder!
Fikk rett og slett gåsehus av å lese disse fasinerende beskrivelsene som Catherine gav av sine utrolige mange liv på denne jorden. Kunne godt tenkt meg å bli hypnotisert!!