Bokanmeldelse – Om du kunne se meg nå av Cecilia Ahern

Hei

Denne hjertevarme boken leste jeg litt tidligere i høst og er den første og eneste boken av denne unge forfatteren jeg har lest-forløpig. Denne boken er hennes tredje bok i rekken.

Elizabeth Egan har sin fulle hyre med å drive sitt eget interiørdesignfirma. Samtidig er hun motvillig adoptivmamma for nevøen Luke, som hennes uansvarlige søster har overlatt til henne å ta seg av. Orden og punktlighet gir henne kontroll over hverdagen, helt til Ivan dukker opp. Han er sorgløs, spontan og eventyrlysten, alt det Elizabeth ikke er. Og snart tar livet en vending hun aldri kunne drømt om.

Denne herlige boken koste jeg meg med og jeg forstod fort når jeg begynte å lese i den at dette var en bok jeg ikke kom til å klare å legge fra meg før den var ferdig.
Om alle bare kunne få oppleve en smule magi så ville verden blitt et mye mer fargerikt sted å være. Det ble både latter og tårer underveis.

Det blir neppe den eneste boken av denne forfatteren jeg kommer til å lese og ikke bare det, jeg håper at filmen som er basert på denne boken er minst like god.