Bokanmeldelse – Drømmehjerte av Cecilia Samartin

Hei

Boken «Drømmehjerte» leste jeg i sommer og er forløpig den eneste boken jeg har lest av denne Cubanske forfatteren, men jeg har heldigvis en liten bunke med bøker til av henne som ligger i vente-bunken min.

Cuba 1956. To kusiner er hjertevenner til Castros revolusjon brått skiller dem. Nora flykter med familien til USA, mens Alicia opplever at det lykkelige livet i Havanna blir snudd til nød og fattigdom under Castros regime. Etter mange år klarer ikke Nora å nøye seg med å lese brevene fra Alicia. Hun må reise tilbake for å hjelpe sin syke venninne. En dramatisk og vakker roman om håp, håpløshet og evig vennskap.

Denne boken likte jeg veldig godt, vakre skildringer og en god historie. Har sett at den har fått veldig blandet kritikk, og det har kanskje med å gjøre at slutten av boken ender fantastisk flott og dermed kan det bli stemplet som klisjèaktig. Jeg liker sånne slutter som dette.
En skikkelig kose-bok.

2 kommentarer om “Bokanmeldelse – Drømmehjerte av Cecilia Samartin

Kommentarer er stengt.