Boktema hos Anette- Denne boken leser jeg akkurat nå

Hei igjen!

Tenkte at jeg skulle hive meg på dagens boktema hos den flotte bloggen Anettesbokboble . I dag skal vi fortelle om hvilken bok vi leser akkurat nå.

Skjulte talenter av Carole Matthews

Akkurat leser jeg denne herlige boken av Carole Matthews,den femte i rekken.

Fern drømmer om å bli sangstjerne, men jobber som pubsanger og bartender. Da et TV-talent-show etterlyser deltagere, melder hun seg på. I tillegg søker hun en tredje jobb, for å komme seg ut av en pengeknipe. Operastjernen Evan har alt han trenger for å takle en hektisk hverdag bortsett fra en personlig assistent. Da Fern tar jobben, aner hun ikke hva hun har i vente. For når de er sammen oppstår det mer enn bare søt musikk.

Nå har jeg ikke kommet så langt i boken enda, men Fern har akkurat fått jobb hos operastjernen Evan…. og noe sier meg at dette kan bli spennende…. en meget lovende bok så langt.

Bøkene til Carole Matthews kommer inn under Chick-lit sjangeren.

6 kommentarer om “Boktema hos Anette- Denne boken leser jeg akkurat nå

Kommentarer er stengt.