Read- a- thon #2 -A reverse readathon

julyreadaton1

I april var jeg med på Dewey’s 24 hour readathon for aller første gang og det gav skikkelig mersmak. Denne gangen har de laget en tvist og begynner kl 02 norsk tid i stedet for kl 14 som de pleier. Det skal bli spennende å se hvordan dette slår ut på antall timer jeg får lest.

Jeg har en del påbegynte bøker og håper jeg får lest litt i dem men jeg starter gjerne på nye bøker i stedet om det faller seg sånn.

Kommer til å oppdatere innlegget her underveis i morgen, skal også prøve å oppdatere litt på instagram men har en tendens til å glemme det ut litt i «kampens hete».

 

Lørdag 28.juli:

Kl. 08.40 – God morgen! Det er litt over 6 timer siden readathonet startet og jeg har lest i 40 minutter i en ny bok jeg begynte på litt tidligere i morges. Mørke dyr av Janne-Camilla Lyster.
Jeg må straks gå en liten tur, samt på butikken for å handle litt. Da kommer jeg til å ha Tante Ulrikkes vei på øret.

Kl.14.00- Da har jeg lest ferdig Leksikon om lys og mørke av Simon Stranger, veldig bra bok! Jeg har lest litt i Winter av Ali Smith, en bok jeg liker godt foreløpig.
Nå skal jeg lese videre i Mørke dyr før jeg mest sannsynlig tar fatt på booker-boken In the mad and furious city igjen før det er tid for å lage middag om noen timer.

 

 

 

Elida skal også delta og du kan følge hennes oppdateringer her.

 

GOD LESING!

 

 

HILSEN BEATHE

 

 

 

4 kommentarer om “Read- a- thon #2 -A reverse readathon

  1. God morgen! Ser ut til at vi alle synes det var en dårlig ide å starte lesemaraton midt på natten, men jeg tipper at ved å utsette starten til morgenen får vi lest mer totalt enn hvis vi hadde begynt da startskuddet gikk. Kos deg videre med maraton!

    Liker

    1. God morgen! 🙂 Jeg prøvde å sitte oppe litt men sovnet halv 2 . Tror du har rett, det var bedre å vente til i morges og være opplagt – da er det bedre sjanse for at man orker å sitte lenger nå utover dagen og kvelden. Kos deg med lesingen du også! 🙂

      Liker

Kommentarer er stengt.