11 kommentarer om “2015 Challenge – You Read How Many Books?

  1. Å bevare meg vel !!! Jeg blir imponert om du klarer så mange 🙂 Jeg legger lista lavere for året – halvparten av deg, 75. Så får jeg heller være litt mer selektiv på hva jeg leser. (Håpet er jo at jeg sprenger målet mitt, for en gangs skyld…hehe…) Lykke til Beathe! 🙂

    Liker

  2. Spennende utfordring! Men siden hun ikke har noen klasse for oss «smålesere» så nøyer jeg meg med å følge med dere andre. Kanskje det blir min tur et annet år 😉 Lykke til med lesemålene 🙂

    Liker

  3. Jeg er bare hjemme om dagene og jeg «daffer» litt for mye, derfor har jeg satt meg et så høyt mål for å ta meg selv litt i nakken, med skole og jobb så syntes jeg det er kjempebra med 75 bøker på 1 år. Jeg skal lese en del 1001-bøker samt Bookerpris så det er noe jeg ser veldig frem til.

    Liker

  4. Det høres kanskje mye ut men det er flere som leser mye mer enn meg, og siden jeg går hjemme om dagene så skal dette være overkommelig.

    Liker

  5. Meldte meg bare på der for å ha en liten pekepinn og gå etter, men det burde være et overkommelig mål siden jeg bare er hjemme.

    Liker

  6. Jeg har ikke så mange mål for hva eller hvordan jeg skal lese dette året. Vi får først se om jeg har helse til å lese noe som helst 🙂 Men jeg er jo også «bare» hjemme og burde kunne få lest litt om jeg tar meg selv i nakken 🙂 Ønsker deg et flott Nytt År, Beathe!

    Liker

Kommentarer er stengt.