September – En oppsummeringSeptember er i ferd med å takke for seg for denne gang for å gi plass til oktober, men før vi gir helt slipp er det på tide å se litt nærmere på den måneden vi nå legger bak oss. Hva er lest og hva er skrevet om, og har det sneket seg inn en ny bok eller to?
BØKER LEST

Ved opptelling så har jeg lest 9 bøker denne måneden, det høres kanskje ikke så veldig mye ut men med 14 dagers lesetørke hvor jeg omtrent ikke tok i en bok så er jeg strålende fornøyd!( Selv om jeg ikke rakk å begynne på månedens novellesamling engang!)
Her er bøkene jeg har lest denne måneden.

BOKBLOGGERPRISEN 2014
Tenkte ikke over det mens jeg valgte ut bøkene jeg skulle lese, men ved opptelling så har 6 av 9 bøker vært bøker som kan kvalifiserer til  bokbloggerprisen 2014, og det er slett ikke verst om jeg skal si det selv. 1 krim – 2 sakprosa – 2 romaner – 1 biografi (-ish).

BOOKERPRISEN

Her har jeg ikke fått lest noe som helst denne måneden. SHAME ON ME!

1001-BØKER  PROSJEKT

Her har jeg heller ikke fått lest noe som helst.*Kremt*

BØKER PÅBEGYNT

Har kun en bok liggende som er begynt på men ikke fullført enda og det er «Intet nytt fra vestfronten», så den følger med meg videre.

BØKER OMTALT

Av de 9 bøkene som er lest så har jeg omtalt 7 av dem. De 2 siste kommer fortløpende så snart de er skrevet ferdig.

BØKER KJØPT
Heller ikke denne måneden klarte jeg å la helt være å kjøpe bøker, men syntes selv at jeg har vært flink og «bare» 3 nye bøker er kjøpt. Dette er bøkene jeg snopte meg i september.

I tillegg så har jeg fått tilsendt en del lese-eksemplarer fra ulike forlag.

KORT OPPSUMMERT

– Lest en del selv med lesetørke, og er fornøyd
– Omtalt mesteparten av bøkene jeg har lest, og er fornøyd med det
– Ikke lest noen Bookerpris eller 1001-bøker, ikke så veldig bra.
– Ikke lest månedens novellesamling, så da har jeg planer om å lese 2 novellesamlinger neste måned
-Har deltatt på høstens første bokmøte med VB

SER FREMOVER MOT OKTOBER

Det er på tide å se litt på noe av det som skjer i oktober for jeg skal nemlig på 2 bokmøter til og det gleder jeg meg veldig til. Det er en del forlag  hvor jeg ikke har vært med på slike møter så jeg får passe på å invitere meg selv til neste år om ikke de gjør det. Fordi jeg syntes det er veldig kjekt å få informasjon om de ulike bøkene på denne måten og jeg kan få øynene opp for bøker jeg kanskje ellers ikke hadde lagt merke til. Jeg kommer selvfølgelig til å lage innlegg om disse etter hvert.
Ellers så har bloggen min bursdag om en uke, og blir 3 år, men jeg vet ennå ikke om jeg skal feire det på noe vis. Det gjenstår å se. Hadde planer om at jeg skulle runde innlegg nummer 1000 på selve 3 -årsdagen men det tror jeg ikke at jeg rekker likevel, ikke når jeg ble rammet at lesetørke og ikke har fått skrevet omtale på bøker jeg har lest tidligere i år men som jeg ikke har rukket å skrive om enda. Jaja.
Jeg satser på at jeg kommer til å blomstre som en sol i hele oktober og med det mener jeg å få lest en god del av alle de bøkene jeg sikler etter å ta fatt på, både norske og oversatte. Høsten har jo kommet for fullt og jeg ser frem til herlige lesestunder under et pledd, med en kopp te og en god bok.
ØNSKER DEG EN FIN LESEMÅNED I OKTOBER.


7 kommentarer om “September – En oppsummering

 1. Utrolig bra å lese hele ni bøker når du selv ikke orket å lese… så tørka kunne ikke være så alvorlig tross alt da.:) Hvilken av bøkene likte du best? Hvem synes du var best?

  Liker

 2. Kanskje ikke, men det ble 14 dager hvor jeg knapt tok i en bok så jeg begynte å bli litt «småbekymra». Den beste boken denne måneden ble «Jeg sluttet å telle dager», deretter syntes jeg at «Olivensteinen», «Du skal lide», «Ti tusen skygger» var gode bøker hver på sin måte, og selvølgelig «Northug-boken». Ravatn sin bok kommer vel hakket bak der igjen faktisk, det var mye man visste fra før og den var morsom innimellom men helt overbegeistret ble jeg ikke for den.

  Liker

 3. Tusen innlegg på 3 år, er ikke det veldig bra? Klart du må feire! Skal si du har fått lest litt på tross av tørken. Prosjektet vårt har vært kjempegøy, gleder meg til fortsettelsen i oktober når vi skal lese om Christie 🙂 Godt at du ikke har klart så mange av utfordringene dine, men du har nå fått lest mange til bokbloggerprisen, det går veien dette her 🙂

  Liker

 4. Mangler 22 på 1000 da og det blir litt i overkant på 1 uke. Vet ikke om det er veldig bra jeg. Joda jeg er fornøyd med min egen innsats selv om det var en del bøker jeg hadde planer om så ikke ble lest. Men det går på frem og det er bra 🙂

  Liker

 5. Gratulerer med kommende 3 års bursdag for bloggen. Jeg har vel fulgt bloggen din i over 2 år og det har gitt meg mye god leseinspirasjon. Jeg synes 9 bøker på en måned er bra jeg, men forstår at du føler at dette ikke har vært en helt topp lesemåned for deg. Har ikke lest noen av de du har lest, men flere står på leselisten min. Håper du får en fin lesemåned i oktober 🙂

  Liker

 6. Ser du har fått lest en del. Og jeg har to av bøkene som du har lest i ventebunken, men den som venter på noe godt, venter vel ikke forgjeves, vel? God bokhøst:)

  Liker

Kommentarer er stengt.