Boken på vent: Den ene pluss en av Jojo Moyes

I tirsdagspalten Boken på vent setter jeg fokus på bøker jeg skal lese, dette kan være bøker som har blitt stående i bokhyllen en god stund uten å ha blitt lest eller det kan være bøker jeg nettopp har oppdaget. Har du bøker du vil børste støv av eller har du nettopp oppdaget en bok du har lyst til å snakke om så må du gjerne være med.

Håper at alle har hatt en fin sommer så langt, jeg har bare vært hjemme i sommer men med det nydelige været vi har hatt så gjør det ingen verdens ting, og jeg har gledet meg til ny runde med boken på vent og det håper jeg dere har også.

Boken jeg har valgt meg i dag er på vei hjem til meg så den er ganske så fersk for den kommer ut på norsk i august en gang. Den forrige boken til forfatteren tok meg ( og mange andre) med storm og selv om jeg gleder meg veldig til å lese denne så har jeg ingen forventninger om at det samme skal skje nå. Men så er dette en helt annen bok med et helt annet tema, og jeg tror at jeg kommer til å kunne kjenne meg litt igjen i denne.

Litt om boken


Livet til Jess er virkelig kaotisk: Med to jobber, to barn og en stinkende hund forsøker hun å gjøre det beste ut av hverdagen. Plutselig får datteren hennes en fantastisk mulighet av sorten som bare kommer en gang i livet, men hva hjelper vel det når Jess slett ikke har råd til å gripe den? Inn i livene deres kommer den kjekke Ed Nicholls – en mann som tilsynelatende har alt: Ed er rik, suksessfull og i Jess sin øyne, ekstremt arrogant. På overflaten lever de to vidt forskjellige liv, men Ed vet utmerket godt hva det vil si å være alene med tøffe utfordringer. Han har tid og lyst til å hjelpe Jess, men kan han det, når hans eget liv nylig ble snudd på hodet og han selv går en høyst usikker fremtid i møte?

Forfatteren, Jojo Moyes snakker om boken

Da er jeg spent på hvilke bøker dere har på vent denne uken!

Her ser du hvordan du kan delta på «Boken på vent»!

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke egen blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link innlegget ditt i linkefunksjonen over her.
 • Deler du på twitter så bruk gjerne hashtag #bokenpåvent
 • Besøk de andre bloggene og se hvilken bok de har på vent, kanskje du kan plukke opp et boktips eller to?
 • Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company


13 kommentarer om “Boken på vent: Den ene pluss en av Jojo Moyes

 1. He, he.. samme reaksjon hos meg i går, men takk for advarselen, hadde jeg sett det i dag måtte jeg stått over 🙂 Boken du tipser om er en jeg også garantert skal lese. Husker hennes forrige bok, som jeg virkelig likte veldig godt. Håper du får en fin tirsdag Beathe. For meg blir det full fart, med nye barn på avdelingen, men siden jeg er alene hjemme har jeg ingen forpliktelser når jeg kommer hjem, og det er da noe det og 🙂

  Liker

 2. Endelig! Jeg har gledet meg til dette 🙂 Sommerværet har vært fantastisk i år, så å være hjemme har jo vært rene sydenturen!
  Denne gleder jeg meg skikkelig til å lese. Den høres ut som noe jeg kommer til å like godt 🙂

  Liker

 3. Denne høres fin ut! Jeg har enda ikke lest Et helt halvt år, og skjønner at dette er to bøker som kan komme godt med når den travle høsten setter inn 🙂
  God tirsdag og fortsatt god ferie 🙂

  Liker

 4. Jo, takk, dagen har vært fin de, Håper at du får tid og anledning til å slappe av når du kommer hjem og at dagen har vært fin.

  Liker

 5. Det er det Et helt halvt år ble jeg veldig grepet av men her tror jeg kanskje at det kan være litt av hvert for meg å kjenne meg igjen i, så det blir spennende å se. Ha en fortsatt fin ferie,Pia:-)

  Liker

 6. Jeg fikk ikke med meg at du startet opp igjen i går. Jeg har begynt å jobbe igjen, men har hatt en super hjemmesommer med flott vær og mange turer på stranda. Denne boken står jeg som nr 1 på ventelisten til biblioteket. gleder meg 🙂

  Liker

 7. Hva vil du si er temaet i «den ene pluss en» er? Trenger litt hjelp med å finne det ut
  Hilsen jente 15 år

  Liker

Kommentarer er stengt.