En smakebit på søndag: Når sypressene hvisker av Yvette Manessis Corporon

Det er søndag og dermed tid for nye smakebiter i spalten til Mari og Flukten fra virkeligheten, den går som kjent ut på å dele noen linjer fra boken du leser i, og legge link til innlegget igjen inne hos Mari og på den måten kan andre bokelskere få tips til bøker de eventuelt vil lese.

Den siste uken har jeg ikke lest så veldig mye for jeg har blitt småhektet på Ally McBeal på netflix, men nå nærmer jeg meg ferdig med 3 sesonger og da blir det sikkert mer tid til lesing igjen,

Jeg begynte på en ny bok her om dagen, jeg har ikke kommet særlig langt for det har bare blitt et par siders lesing om kvelden de siste par dagene, men jeg håper på å få lest litt mer i den i dag og i morgen slik at den blir lest ferdig denne måneden.


Litt om boken

Sammen med den vesle datteren Evie er Daphne tilbake på den greske øya der hun tilbrakte så mange lykkelige somre sammen med sin yia-yia, sin greske bestemor. Om noen få dager kommer Stephen, mannen hun skal gifte seg med, og alt er klart for bryllup.
 Men gjensynet med bestemoren – og møtet med en mystisk mann – får henne til å tvile på om hun har gjort det rette valget. I løpet av noen intense dager på den frodige greske øya veves myter, magi og bestemorens egne hemmeligheter sammen til en vakker fortelling om kjærlighet og familieliv.
Smakebiten er hentet fra side 29
«Når du går av båten i Erikousa, vil du se mange yia-yias som står og venter på havnen. Alle kommer ut av husene sine når fergen anløper så de kan se hvem som kommer og hvem som drar. Dette gjør de for å kunne gå hjem og sladre om alle sammen. De liker å ønske alle som kommer til øya velkommen ved å kysse dem to ganger på kinnet.» Popi lente seg bort og kysset Evies myke, rosa kinn. «Slik. Men i motsetning til din Thea Popi, gir mange av yia-yiaene fra seg saftige,våte kyss.» Evie oppviste et dertil passende ansiksuttrykk idet Popi fortsatte. «Det er derfor du trenger et lommetørkle, for å tørke av deg de våte yia-yia-kyssene, ok?»
Ønsker alle sammen en riktig fin søndag!26 kommentarer om “En smakebit på søndag: Når sypressene hvisker av Yvette Manessis Corporon

 1. Jeg blir litt småhektet på Netflix-serier jeg og. Men det går stort sett i Dr. Who akkurat nå. Det var så spennende at jeg må se hva som kommer å skje videre 🙂 Det går litt utover lesingen men så skal jeg snart på ferie og da blir det ikke TV. 🙂 Ønsker deg en fin dag, Beathe!

  Liker

 2. Denne kunne jeg tenke meg å lese. Ser de selger den der jeg handler mat, så vips kan det hende den havner i handlevogna. Det ville ikke bli første gangen 😉

  Liker

 3. Koselig smakebit. Spent på hva du synes om denne, om den er verdt å lese.. Hellas er jo koselig i seg selv. Og Ally McBeal var bare aartig, så vel det meste når serien gikk på TV. Ha en fin søndag.:)

  Liker

 4. Denne har jeg hatt så lyst til å bestille, men jeg har liksom denne sjølpålagte inntaks-stoppen, da!
  Jeg kan virkelig ikke bestille nye bøker før jeg har lest mer av det som allerede står her.. Det er så mye som frister- og stadig dukker det opp nye prosjekter som stjeler dyrebar lesetid. I dag fikk jeg av alle ting ei VW Boble fra -68; den skal pusses og settes i stand så fort som mulig så klart, og hvor blir det av bøkene da, mon tro???
  Foreløpig får jeg nøye meg med smakebiten- takk for den ;o)

  Liker

 5. Sjarmerende smakebit …
  Skjønner godt at du ble hekta på Ally McBeal. Husker serien med glede. Alle de snåle karakterene. Hadde lyst til å riste litt i Ally MvBeal i blant da 🙂

  Liker

 6. Nei, det er akkurat det også! Har roet meg litt ned med tv-titting nå som Ally McBeal og Lie to me er sett ferdig, og jeg satser på litt mer lesing i juli. Ha en fin onsdag 🙂

  Liker

 7. Joda, det var artig å se igjen Ally mcbeal og jeg husket nesten ingenting igjen av det heller, men jeg syntes hun kunne være litt irriterende av og til også.

  Liker

 8. Skulle vel vitterlig hatt en slik inntaks-stopp her også, men tviler på at det blir. Høres kjekt ut å pusse og gjøre i stand en Boble da selv om det naturlig nok går ut over lesetiden din. Tror både du og jeg er plaget av noen tidstyver som liker å stjele lesetod fra oss, eller kanskje det bare må prioriteres litt annerledes,og da tenker jeg for egen del. Ha en fin onsdag 🙂

  Liker

 9. Hehe….ja hun kunne være litt irriterende en gang i blant. Jeg husket ingenting av serien så det var kjekt med et gjensyn nå!

  Liker

Kommentarer er stengt.