Mai-En oppsummering

Vi tar straks farvel med mai for denne gang og det er på tide å se litt nærmere på status for denne måneden. Hva er lest og hva skrevet om? Har det kommet noen nye bøker i bokhyllen?

BØKER LEST

 Ved opptelling så har jeg lest 9 bøker og det er inkl Vi trenger nye navn som jeg leser ferdig i løpet av dagen. Jeg er ikke fornøyd med det jeg har prestert denne måneden og for første gang har jeg ikke klart å lese ferdig månedens novellesamling heller. Det er ingen tvil om at det er forbedringspotensiale her. Dette er bøkene jeg leste i mai

«Urd»
«Svart mamba»
«Lykkelige mennesker leser og drikker kaffe»
«New York bekjennelser»
«Ballen»
«Hatties tolv stammer»
«Noas barn»
«Hvor ble du av Bernadette»
«Vi trenger nye navn»

BØKER TIL BOKBLOGGERPRISEN

En av bøkene jeg leste kan nomineres til bokbloggerprisen og det er Ballen av Mari Kanstad Johnsen.BØKER PÅBEGYNT

To bøker er begynt på men ikke fullført og dermed følger de med videre til juni måned. Jeg er enda ikke ferdig med Jenta under Oliventreet, og i tillegg så er det novellesamlingen for mai, Det egyptiske gravkammeret av Agatha Christie.
BØKER OMTALT

Av de 9 bøkene jeg har lest så har jeg omtalt 7 av dem, omtale av Hvor ble du av Bernadette er jeg snart ferdig med og blir publisert senere i dag, den andre på mandag.
BØKER KJØPT

Kryss i taket! Ingen bøker er kjøpt denne måneden og det er faktisk en liten bragd. Jeg har bestilt en bok fra bokklubben, men det var en gratis bok hvor jeg bare betalte for portoen. Boken jeg «kjøpte» var en barnebok som heter Det suser i sivet.
I tillegg har jeg fått en del leseeksemplarer fra ulike forlag.

KORT OPPSUMMERT

Helt kort fortalt så jeg er glad for at mai er over og jeg kan begynne på nye ark fra i morgen av, for dette må ha vært en av mine verste måneder i min karrière som bokblogger. Da tenker jeg på hvor lite engasjert jeg har vært på nær sagt alle plan.

SER FREMOVER MOT JUNI

I morgen skriver vi juni og det betyr at vi er snart halvveis i dette bokåret og det betyr at i neste oppsummeringsrapport kommer det en oppdatering på hvordan jeg ligger an på de ulike utfordringene jeg er med på i år. Det er alltid like spennende.
«Boken på vent» fortsetter som vanlig i juni ( usikker på om jeg tar «ferie» i juli, men det kommer jeg tilbake til)
Ellers så håper jeg på at det blir mange fine lesestunder i juni og at leselysten tar seg enda litt mer opp, da blir jeg fornøyd 🙂
HA EN FIN LESEMÅNED I JUNI!

8 kommentarer om “Mai-En oppsummering

 1. Jeg syns ni er utrolig bra, jeg, med tanke på at du har hatt konfirmant og masse å tenke på 😉 Har funnet masse inspirasjon hos deg når jeg selv har vært leselei og gleder meg til hvert eneste innlegg på bloggen din 🙂 Ønsker deg en strålende helg, og syns det er helt herlig at juni starter i morgen ❤

  Liker

 2. Sånn er det å være menneske, det går opp og ned. Jeg er i alle fall glad for å kunne følge deg og bloggen din 🙂 Jeg har kun lest en av bøkene du har lest denne måneden, og det er URD. Leste ferdig en bok i går som du likte godt men som jeg ikke syntes særlig om, artig å se hvor forskjellig oppfatning vi kan ha av og til, men det er jo bare gøy. Ønsker deg en fin lørdag og lykke til med juni som lese- og bloggemåned 🙂

  Liker

 3. Fin oppsummering dette. Skal lage månedens bokanbefaling/oppsummering i morgen. Gjør det bestandig den første dagen i en ny måned. Litt sær sådan:) Glad for at du bestemte deg for å ikke slette bloggen likevel. God helg, Beathe:)

  Liker

 4. Du er så flink å skrive oppsummeringer, det blir så ryddig og pent 🙂 Selv syns jeg ni bøker er masse da 😉 Men håper det tar seg opp i løpet av juni for din del 🙂

  Liker

 5. Tusen takk for fine ord,Anette 🙂 Ja,det er herlig at sommeren og ikke minst sommerferien er like om hjørnet! En fin helg til deg også:-)

  Liker

 6. Takk for fine ord og i likte måte!:-) Som sagt så hadde jeg en liten følelse av at det ikke var helt boken for deg, det hadde vært rart om vi likte alle de samme bøkene hele tiden også! Jeg ser virkelig frem til juni måned og satser på at jeg får lest det som jeg har lyst til og så smått har planer om:-)

  Liker

 7. Ja,det kan sikkert være like greit å ta det den første hver måned også, jeg skal følge med i morgen da. Har ikke vært inne hos deg på en stund så der er det vel en del jeg ikke har lest tenker jeg. Ha en fin helg du også:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.